Jana Poslová: PROPÁNAJÁNA!

12.09.2011 22:33

OD NAŠEHO ČTENÁŘE Co se tady pořád kolem určité části řádících a zlodějských občanů rozebírá? (Povšimněte si, že nepoužívám žádné označení kmenu, národnosti, skupiny). Jednoduše řečeno, nedodržují platné - i když hrubě nedokonalé zákony této země a podle toho by se měli „sankcionovat“. Všichni bez rozdílu.

Jana Poslová: PROPÁNAJÁNA!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rom v Poschlé

To by ovšem musely existovat takové páky, které by postih podle práva umožňovaly. Chybí. A neurvalí občané této země to dobře vědí - proto jsou tzv. nepostižitelní. Podle toho se tedy chovají a hlavně - stupňují svoji agresivitu vůči svému okolí. Když už náhodou přituhuje, pošlou na zlodějny, rabování a masakrování svoje nezletilé děti. Ty jsou přece u nás stoprocentně nepostižitelné, takže se „případ" odloží, i kdyby šlo o naprostý hyenismus, kdy gang maličkých oloupí postiženého, starého, nemohoucího. Neuvěřitelné!

V současnosti se jejich spoluobčané už ani nediví neschopnosti vlády, od které se nedočkají právní ani reálné pomoci a razantně sami vystupují proti takové bezuzdnosti. Vyšli do ulic a veřejně dávají najevo nesouhlas s hájením zlodějů, lupičů a darebáků, kteří primitivně a systematicky likvidují i svá obydlí - mnohdy získané i od státu přednostně na jakýsi neupřesněný bonus - vždy, když ten předešlý byt s jeho okolím zcela zdevastují. Nesouhlas spoluobčanů s preferováním tohoto způsobu života, se vládě jeví jako extrémní, rasistické, xenofobní. Opět neuvěřitelné.

Nedostatek právního a společenského řádu vláda „napravuje" nájezdy stovek policistů vůči občanům, kteří jsou dlouhodobě ze strany neurvalých spoluobčanů dennodenně šikanovaní. A také ponižovaní - z jednoho prostého důvodu: výplata nic moc, přitom se upachtění každé ráno ženou do práce, večer se zedření vrací. Vždy kolem rozvalených, uřvaných, vysmátých a odpočatých řádících agresivních spoluobčanů. Ti totiž programově nepracují. Měsíčně si vyzvednou sociální podporu a různé příplatky, což jim hodí víc, než kdyby byli zaměstnaní. Naprosto neuvěřitelné.  

(redakčně nekráceno)

Dále čtěte:

SLEDUJEME téma Šluknovsko

SLEDUJEME téma Romové

Čtěte také:


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Dufek: Česká harmonizovaná inflace - z deváté nejnižší rázem devátá nejvyšší

15:49 Petr Dufek: Česká harmonizovaná inflace - z deváté nejnižší rázem devátá nejvyšší

Podle zveřejněných dat Eurostatu se česká harmonizovaná inflace dostala nad úroveň 3 % a je aktuálně…