„Mně se stýskat nebude. Ani mým penězům.“ Vyoral nebyl ke končící Fridrichové laskavý

30.08.2024 17:09 | Rozhovor

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Poslední srpnový týden přinesl překvapení. Dlouholetá moderátorka 168 hodin Nora Fridrichová oznámila, že končí v České televizi. Komentátorovi Tomáši Vyoralovi se po ní ale stýskat nebude. Peníze placené mimo jiné i na provoz 168 hodin označil za výpalné. Ale už tuší, co Fridrichová podnikne.

„Mně se stýskat nebude. Ani mým penězům.“ Vyoral nebyl ke končící Fridrichové laskavý
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

V Německu by Svaz německého automobilového průmyslu chtěl do deseti zrušit benzínové čerpací stanice. Aneb když nejde přechod na elektromobilitu silou, musí jít ještě větší silou. Co si o tomto přechodování myslíte vy?

To co od začátku. Globální agenda je dána a domluvena na desetiletí dopředu. S tím my obyčejní lidé nic nezmůžeme. Co si usmyslí a rozhodne celosvětová vládnoucí garnitura v pozadí, to bude… Ať už válka, hra na pandemii, globální oteplování nebo konec fosilních paliv… Samozřejmě důsledek by zatím byl pro mnohé zřejmě likvidační – obrazně i doslova. Nicméně onen důsledek je tady dle všech stop a náznaků záměrem. Žádný plán ovšem zcela nevyjde a každá akce vyvolává reakci, takže naděje vždy existuje.

Mládežník se pral s plakátem lídryně Stačilo! Kateřiny Konečné. Bouchal pěstičkou, plácal botou. A k tomu se natočil na video. Co podle vás vede mládež k takovým činům?

Vždy, stejně jako u čehokoliv jiného, se samozřejmě jedná o spleť podnětů a důvodů. Jako jeden klíčový bych viděl nedostatek pozornosti a zejména jakéhokoliv umění či schopností si onu pozornost připoutat jinak než šaškováním. Ať už to šaškování má formu boxování s plakátem – což je ještě léčitelné, nebo hraní si na jedno z 666 pohlavních deviatur. Jakkoliv si myslím, že chlapec časem ze své blbosti vyroste, tak video může být i znepokojivou výpovědí o tom, jak pologramoti z mediálního a politického hlavního proudu přehlížejí, banalizují, ne-li až sami iniciují agresivitu proti všem, kteří si dovolí zpochybňovat současnou jedinou povolenou pravdu a světonázor strany a vlády. Nejen u nás, neb s nadsázkou ona globalistická strana a vláda je v zásadě ve všech zemích takzvaného Západu tatáž. Respektive jsou vedeny týmiž zákulisními nadnárodními silami.

A za všechno špatné – i za to zrůdné, co tady vyváděla Babišova protektorátní vláda za koronafašismu, i za to zrůdné, co tady vyvádí Fialova protektorátní vláda za ukrofašismu – mohou pochopitelně komunisti. Jak jinak. Byť je současný politicko-mediální mainstream s vojenskou juntou pod vedením převlékače uniforem Petra Pavla a vrchního cenzora Otakara Foltýna z dlouhodobého hlediska v mnohém nebezpečnější pro naši zemi a občany.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Karel Šebesta

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda pumpuje do nesmyslů, ty prachy musí někde chybět. Odstavit mašíbly, plánuje Foldyna

13:48 Vláda pumpuje do nesmyslů, ty prachy musí někde chybět. Odstavit mašíbly, plánuje Foldyna

I úplnému blbci přece musí být jasné, že když vláda pumpuje peníze do nesmyslů, jako jsou například …