Stažené půlky ubrečeného diplomatického synka. A p***opsí klaun Novotný do toho. Vyoral zmínil i „Moravcovu férovku“

08.05.2020 15:43 | Zprávy

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Langley a Brusel nahradily Moskvu. Jinak udatní čeští udavači do ciziny své chování nezměnili. Tomáše Vyorala v týdnu v tomto směru zaujala zejména rodina Kolářových, otec diplomat a syn starosta, aktuálně prý se „staženými půlkami“. A došlo i na Václava Moravce, který se definitivně přerodil v inkvizitora, pořádajícího vyvážené diskuse tři na jednoho.

Stažené půlky ubrečeného diplomatického synka. A p***opsí klaun Novotný do toho. Vyoral zmínil i „Moravcovu férovku“
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Starostu Koláře velmi trápí ruské útoky na členské státy EU. Rusko prý proti nám vede hybridní válku. Kolář to napsal v otevřeném dopise, adresovaném předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové a vyzval ji, aby se zasadila o to, aby EU takové činy jednoznačně odsoudila. Lze to vnímat jako zoufalé volání o pomoc?

Prominentní diplomatický synek Ondřej Kolář se zřejmě inspiroval zvacím dopisem soudruhů z roku 1968. Hrdinný provokatér a jeho otec zkrátka nemají cit pro PR. Déjà vu. Jen Langley a Brusel nahradily Moskvu. Onen dopis mladého Koláře nese všechny znaky toho, že pokud tenhle text nevznikl přímo v dílně jeho otce Petra, tak přinejmenším s radami a posvěcením. Bolševici a lokajové pouze prohodili světové strany o 180 stupňů, ale jinak zůstávají stále stejní. Ondřeji Kolářovi, se vší neúctou, nepřeji nic špatného, ale pokud má opravdu stažené půlky, což u hrdiny jeho typu není nijak překvapivé, tak by se měl mít na pozoru, aby spíš než jako oběť Rusů neskončil jako beránek sil stojících za jeho otcem.

Tématu ricinu a ruských agentů se věnovaly i víkendové Otázky Václava Moravce. Sám moderátor se během debaty neudržel, když předseda komunistů Vojtěch Filip mluvil o tom, že i on za svou politickou kariéru čelil mnoha výhružkám. „Vám hrozilo trestní stíhání v zahraničí?“ podivoval se Moravec a odmítl, že by Filip kdy byl ve stejné situaci jako starosta Kolář. Filip následně Hřiba, Koláře a Novotného označil za politiky podporující fašismus, načež Moravec opáčil, zda se Filip staví na ruskou stranu. Viděl jste tu konfrontaci? Jak si máme Filipova slova vyložit? A co Moravcův výkon?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trumpova násilná smrt by rozpoutala peklo. Kamala je tupá. Západní civilizace končí. Profesor Tomský to vidí černě

13:40 Trumpova násilná smrt by rozpoutala peklo. Kamala je tupá. Západní civilizace končí. Profesor Tomský to vidí černě

„Rozštěpení Americké republiky na dvě znenáviděné strany je opravdu děsivé. Levice vede útok na samé…