Vidlák: Držela svíčku proti Fialovi, srazili ji k zemi. Důchodkyně, 85 let. A ČT mlčí

25.07.2024 9:05 | Rozhovor

Na incident z protestu proti vládě Petra Fialy upozornil ParlamentníListy.cz moravský bloger a zemědělec Daniel Sterzik, zvaný Vidlák. V Brně měl vládní příznivec srazit k zemi důchodkyni, paní Libušku. Ta ve svých 85 letech protestně držela svíčku a po útoku skončila v nemocnici. Policie nekoná a ČT mlčí, obviňuje Sterzik, s nímž ParlamentníListy.cz probraly i konec „aktivistické“ kariéry Tomasze Peszynského.

Vidlák: Držela svíčku proti Fialovi, srazili ji k zemi. Důchodkyně, 85 let. A ČT mlčí
Foto: FCB
Popisek: Svícení proti Fialově vládě

Dane, po návratu z dovolené se pořád trochu rozkoukávám. Ale zaznamenal jsem, že v Brně bylo nějak veselo při protestu proti Fialově vládě. Vy o tom prý něco víte.

To víte, co se Fiala vydrápal do premiérského křesla a rozhodl se zvítězit ve válce s Ruskem, našli se lidé, kterým se to zdálo jako dvojitá pošetilost a začali proti tomu veřejně vystupovat. Někteří demonstrovali na Václaváku, jiní psali prokleté otázky na sociálních sítích a další se scházeli na náměstích, kde pátek co pátek „svítili proti Fialově tmě a válce“. Prostě drželi v rukou svíčky a měli nad sebou nějaký ten protiválečný transparent. 

Byli už vyššího věku, protože dva roky pátek co pátek svítit, to chce zaťatou náturu a to už ti dnešní mladí nemají. Dva roky svítili takřka bez povšimnutí, ale od doby, co pětikolka jaksi prohrála eurovolby, začala být liberální demokracie poněkud neklidná a vynořili se různí mladí bojovníci za západní demokracii, kteří přestali argumentovat, ale začali používat násilí. Fico či Trump by mohli vyprávět. 
 
Ale už ani hitlerjugend není co bývala, takže si mladí příznivci Petra Fialy nedovolují na velké ryby, jako je třeba Filip Turek, ale dovolují si na seniory v petičních stáncích. 
 
V Brně se takhle našel jeden bijec, který demonstroval svou morální nadřazenost nad dezoláty tím, že srazil na zem pětaosmdesátiletou paní Libušku, kterou musela odvézt záchranka. Naštěstí, je to důchodkyně z ocele, protože celý život sportovala a i když je řádně pohmožděná, naštěstí to nebylo nic horšího. 
 
Nicméně, když pak paní Libuška šla na policii, aby podala trestní oznámení (na již ztotožněného pachatele), poslala ji policie do háje, že tohle bude řešit pouze městská policie a ta to už uzavřela jako přestupek. 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jaroslav Polanský

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Děti se poškorpily, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNávštěvník99 , 25.07.2024 9:36:35
a prezident už přijímal ukrajinskou holčičku na Hradě. Ukrajinec znásilnil a pokusil se zavraždit mladou dívenku a trestně byl stíhán člověk, který slovně vyjádřil své opovržení. Příznivec Fialy fyzicky ublíží 85 leté paní, ale je to pouhý přestupek. Ilegální migranti znásilní v Německu 17 a 18 leté české dívenky a média mlčí. Vašáryová urazí slovenský národ, ale potrestán má být Xaver, který takové urážky odsoudí. Fiala a Černochová mohou šířit poplašné zprávy, Černochová a Pekarová schvalovat nepřijatelné teroristické činy - jedna atentát na novinářku, druhá atentát na politika a nic se neděje. Poslanecká sněmovna, tedy pětikoalice odmítne odsoudit atentát na Fica a média mlčí. Witowská zneužije ČT k šíření poplašné zprávy, že jsme ve válde a opět nic. Hnědne naše ČT a pětikoalice? Jsme ještě právní stát?

|  34 |  0

Další články z rubriky

„Dva tatínkové demografii nespraví.“ Odešla od lidovců k Rajchlovi a říká proč

21:20 „Dva tatínkové demografii nespraví.“ Odešla od lidovců k Rajchlovi a říká proč

Někdejší úspěšná lidovecká politička Klára Liptáková letos změnila politický dres přestupem k PRO. D…