Příbramský půlmaraton startuje v sobotu

08.06.2022 8:38 | Tisková zpráva

První Příbramský půlmaraton se běžel v roce 2016, kdy Příbram slavila své 800. výročí. Závod se stal oblíbeným a v sobotu 11. června se poběží sedmý ročník.

Příbramský půlmaraton startuje v sobotu
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

V loňském roce se půlmaraton z ulic města přesunul více do přírody, kde zůstává i v roce letošním. Běžce hlavního závodu tak čeká celkem osm koleček okolo Nováku a Fialáku. Ne každý chce ovšem absolvovat celý závod, tedy 21 097 metrů, proto jsou připraveny trasy pro všechny výkonnostní i věkové kategorie, fitness běh a velmi oblíbený štafetový závod.

„Příbramský půlmaraton pořádaný Tri Klubem Příbram je jedním z největších závodů, který se v našem městě pravidelně koná. Je to úžasná příležitost nejen pro vrcholové běžce, ale také pro tzv. hobíky i naprosté amatéry. Samostatnou skupinou jsou pak dětské kategorie, které jsou každoročně hojně zastoupeny,“ říká místostarostka Zorka Brožíková.

V sobotu se na Nováku sejdou stovky běžců a fanoušků. Dětské závody budou startovat od 9 hodin a start hlavního závodu je stanoven na 11:30.

Registrační formulář, mapku trasy, časový harmonogram a aktuality najdete na stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

13:05 Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

Plzeň upraví svůj bytový městský dům na adrese Thámova 32, na projekt si zažádá o podporu z evropské…