Nacher (ANO): Není smír jako smír…

27.10.2024 18:05 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k reakci premiéra Fialy na smír mezi slovenským ministerstvem vnitra a Andrejem Babišem

Nacher (ANO): Není smír jako smír…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

eště jeden návrat ke komentáři Petra Fialy, v němž se rozhodl reagovat na soudem schválený smír mezi slovenským MV a Andrejem Babišem a v němž mimo jiné uvedl, že „Rozsudek nezávislého soudu nahradil obyčejný handl. Tohle je perspektiva, kterou Andrej Babiš fakticky nabízí naší zemi.”

Anketa

Je pro vás důležité, zda Andrej Babiš byl, či nebyl spolupracovníkem StB?

hlasovalo: 7793 lidí

Český ministr vnitra Vít Rakušan zveřejnil v roce 2023 konspirační tvrzení, že ho a další členy hnutí STAN před posledními parlamentními volbami odposlouchávala společnost Agrofert. Ta se rozhodla bránit žalobou a vzhledem k tomu, že se Rakušanovy výroky ukázaly jako nepodložené, přistoupil Rakušan a jím vedené hnutí STAN ke smírnému vyřešení sporu, jelikož si uvědomovali nemožnost úspěchu v soudním řízení.

Chápu-li tedy premiérovu logiku správně - Vít Rakušan se také dopustil obyčejného politického handlu, který nahradil rozsudek nezávislého soudu, a fakticky proto ztělesňuje perspektivu, kterou v ČR nemáme chtít…?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Jak to je a bude?

Dobrý den, skončili jste sice ve vládě, ale co se stalo se všemi těmi náměstky za piráty? Prý jste byli nalezlí všude. A co by mě taky dost zajímalo je, zda si s koalicí SPOLU, která prý bude pokračovat dovedete představit do budoucna koalici nebo platí, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš? Kdyby t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Svobodní: Nechceme vyšší rozhlasové poplatky!

22:01 Svobodní: Nechceme vyšší rozhlasové poplatky!

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany ke kampani Asociaci provozovatelů soukromého vysílá…