Rokytka (KSČM): Věznice vysokou školou zločinu a džihádismu

25.08.2017 4:28 | Zprávy

Barrandov TV otevřela odvážně s předsedou Rokytkou tabuizované téma!

Rokytka (KSČM): Věznice vysokou školou zločinu a džihádismu
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Co se děje s mladými lidmi po zaškobrtnutí v českých vězeních? Vycházejí "napravení" nebo naopak "poškození" a škodí lidem dále, jen sofistikovaněji a podleji?

I nad tím se v rámci oblíbeného reality seriálu Soudkyně Barbara bylo možno zamyslet 22. 8. 2017, neboť v něm vystoupil v roli žalobce TOP předseda Rokytka. 

Brusel není v rámci Schengenu schopen zorganizovat ochranu a obranu vnějších hranic členských států, takže z misí záměrně rozvrácených a chaotizovaných zemí do EU proudí miliony džihádistů, kteří v souladu se svou vírou znásilňují evropské ženy a vraždí evropské muže formou teroru individuálního, skupinového i organizovaného. 

Kdo z občanů a novinářů na to upozorní, je obviněn z xenofóbie, rasismu a antisemitismu. Hrozí mu vězení, ze kterého už nevede cesta do společnosti, ale ke kriminálním gangům, neboť recidiva je 80 procent, oproti 20 v Norsku (nečlenská země EU)! Výkon spravedlnosti v ČR je tedy i vinou EU krajně neuspokojivý. 

Navíc ministr spravedlnosti Pelikán upozornil, že Policie ČR pracuje účelově na politickou zakázku, což nepřímo potvrdil i lídr ČSSD Zaorálek, když vyzval po volbách k společné vládě sociálních demokratů s hnutím ANO, ale bez "trestně stíhaného Babiše". 

Marasmus v ČR a EU se prohlubuje a po té, co správu naší země převzali na troskách Národní fronty vzniklé partaje a jejich odborníci na bezpečnost a ekonomiku, se ze zbytkové ČR po rozbití Československa stala vyrabovaná kolonie otevřená úderům migrační zbraní a hrnoucí se do války s kdysi "přítelem nejvěrnějším" v zájmu současného přítele nejvěrnějšího, podotýká předseda přípravného výboru Rozhodneme Rokytka.  

Převzato z profilu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

22:28 Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

Stanovisko Trikolory k rezoluci Evropského parlamentu.