Schrek (ODS): Nejsme schopni sestavit většinovou krajskou vládu a moje role hejtmana končí

23.09.2024 7:04 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům krajských voleb.

Schrek (ODS): Nejsme schopni sestavit většinovou krajskou vládu a moje role hejtmana končí
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Vítězslav Schrek

Milí přátelé,

volby rozhodly o budoucnosti našeho kraje pro příští 4 roky. Naše koaliční uskupení Společně se starosty pro občany nevyhrálo a skončilo na druhém místě. Přestože jsme získali o 4 zastupitelské mandáty víc, než jsme měli dosud, s našimi stávajícími koaličními partnery nejsme schopni sestavit většinovou krajskou vládu a moje role hejtmana tím končí. Přesto Vám chci poděkovat za obrovskou podporu a důvěru. Moc si vážím Vás všech, kteří jste nezapomněli na to, co s naší zemí a s naším národem udělali v minulosti komunisté a čeho všeho jsou v současnosti schopni populisté a extremisté. O politice se říká, že je uměním možného, s tím souhlasím. Zároveň však platí, že ji každý z nás dělá dobrovolně a je vždy na svobodném rozhodnutí každého z nás, nakolik je ochoten upřednostnit politický pragmatismus nad idejemi a hodnotami. Já jsem šel do politiky proto, abych pracoval a dělal věci správně. A tomu hodlám dostát.

Děkuji všem svým kolegům radním a koaličním zastupitelům za spolupráci v uplynulých 4 letech. Bylo mi ctí náš kraj vést v pozici hejtmana. Moc děkuji celému svému týmu, volebnímu štábu, našim podporovatelům a všem kandidátům, kteří se mnou pracovali na volební kampani. Byli jste skvělí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 8 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

 Vedení Pirátské strany v reakci na výsledek krajských a senátních voleb rezignuje

9:15 Vedení Pirátské strany v reakci na výsledek krajských a senátních voleb rezignuje

Republikové předsednictvo Pirátů na základě výsledků v krajských a senátních volbách rezignuje na sv…