Senátorka Zwyrtek Hamplová: Resumé - Ten problém tu dávno není, je nám vnucován

13.08.2024 10:21 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k festivalu Prague Pride

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Resumé - Ten problém tu dávno není, je nám vnucován
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Já jim to přeji - ty oblečky, různé touhy, zkrátka vše, co je v osobním intimním životě uspokojuje. Na čem však trvám, je to, že právě proto, že jde o intimní život, tak to nemá co dělat na ulici, kde je to čirý exhibicionismus, který přímo ohrožuje děti a mladé, kteří tomu pohledu musí čelit, a že plné právo se takto vystrojovat ve svých klubech a doma, a v intimním životě dělat kdekomu kdeco, neznamená automaticky právo to všechno takto veřejně vystavovat, adorovat jako něco výjimečného a hodno potlesku, a nutit ostatní se na to celé dívat.

Ona pak ta vnucovaná a protlačovaná výchova do školek a škol je nutný důsledek, protože se logicky tvrdí, že na něco takového je nutné děti připravit. Nebylo by to nutné, kdyby stát něco takového nepřipustil, pochodovat po těch ulicích, jako by byly porno jevištěm.

To není o netoleranci. To je už o zdravém rozumu a vyspělosti civilizace. I tolerance má své hranice… Dané přirozenou inteligencí.

PS: Že už to není o tom, že by lidé menšiny netolerovali, svědčí téměř nulový zájem většin. Ten problém tu dávno není, je nám vnucován shora, aby bylo o čem mluvit, a možná i na čem vydělávat. Myslím ty neziskovky. Zkrátka - svět se zbláznil. A pak to končí spory o pohlaví v boxerském ringu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Skvělý článek., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseLadislaw , 13.08.2024 10:56:16
Politické neziskovky, Piráti a paní Pekarová dělají problém tam, kde není. Každý sleduje jiný zájem: Politické neziskovky prachy, výdělek od státu, Piráti téma, na které si myslí, že stačí rozumrm a paní Pekarová uspokojuje vlastní nedostačivost. Přece nikdo sexuálně nepřirozeně se chovajícím osobám tady neubližuje. Nechť si žijí podle svého svůj intimní život. Tak jako přirozeně, heterosexuálně se chovající ostatní lidé. Jen nesmíme homosexuálům svěřovat děti, protože pro dítě jsou vždy prvními příklady v životě táta a máma. Tady se kladou základy formování se osobnosti a chování člověka. Když budeme učit děti, že táta spí s tátou a máma s mámou, věřte, že z toho nic dobrého nevzejde.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Konečná (Stačilo!): Přijďte rozhodnout o useknutí dalšího chapadla Fialovy pětidemolice

8:13 Konečná (Stačilo!): Přijďte rozhodnout o useknutí dalšího chapadla Fialovy pětidemolice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do krajů.