Šťastný: Pštros s hlavou v písku ani místopředseda ODS nebudu

31.10.2012 20:30 | Zprávy

Poslanec ODS Boris Šťastný na oblastním sněmu své mateřské ODS v Praze 10 odmítl nominaci na místopředsedu ODS a oznámil, že na nadcházejícím kongresu strany do vedení kandidovat nebude.

Šťastný: Pštros s hlavou v písku ani místopředseda ODS nebudu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Boris Šťastný

"Mé názory na příčiny i řešení hluboké krize ODS se zjevně diametrálně liší od názorů a postojů stávajícího vedení strany. Proto za situace, kdy před kongresem jasně a zřetelně nepovstal jiný kandidát na předsedu, nebudu usilovat o pozici opozičního místopředsedy  předsedy Petra Nečase. Já roli kompromisního smířliváka nebo pštrosa s hlavou v písku v roli místopředsedy prostě hrát nechci a ani hrát neumím. Takových už je víc než dost," uvedl Boris Šťastný pro ParlamentníListy.cz v sms zprávě.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe, lp

Ing. et Ing. Miloš Nový byl položen dotaz

úspory

Dobrý den, tvrdíte, jak je těžké ušetřit. A můžete mi říci, jak to mají dělat běžní lidé, kterým výdaje rostou, ale mzdy jsou nízké? A nemyslíte, že by stát mohl dost ušetřit, kdyby se zeštíhlil? Nač potřebujeme tolik politiků, ministrů, úředníků atd?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Krysa, zní mezi Piráty o ministrovi. Holec: Až odejdou z vlády, dozvíme se věci

14:30 Krysa, zní mezi Piráty o ministrovi. Holec: Až odejdou z vlády, dozvíme se věci

Konec Pirátů v Čechách? Po jejich totálním propadu v krajských volbách, kde dostali od voličů takový…