Poslední příspěvky z profilů

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Radek John
Mgr. František Bublan
Mgr. František Bublan byl položen dotaz

Lesy ČR nebo Lessy

Co říkáte na nového policejního prezidenta? Já jsem si nejdřív myslel, že se baví o Lesích ČR, pana Lessyho totiž absolutně neznám.

JUDr. Jeroným Tejc
Radek John
Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

Most zbourán nebude

Vážený pane,zmiňovaný most nedaleko Komořan, který je součástí Pražského okruhu, zbourán nebude. Dle mých informací byl postaven, proto aby v budoucnu mohl být využit jako dálniční přivaděč. Domnívám se, že je rozumnější most v ceně 110 milionů korun nechat stát a posléze napojit na komunikaci. Než jej zbourat a pak znovu nákladně stavět. Nic

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

sešup Topky

Co říkáte na preference? Topka jde dolů navzdory tomu, že se nezúčastňuje bojůvek mezi Nečasem a Johnem a snad jako jediná dodržuje své předvolební sliby. Držte se Topáci! Blanka

David Rath
RNDr. Pavel Poc
Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek byl položen dotaz

jako Gross?

Dobrý den pane hejtmane, David Rath vás přirovnal ke Stanislavu Grossovi a to věru nebylo moc lichotivé. Co si o tom myslíte? Mimochodem, co jste dělal před tím, než jste zakotvil v politice? Děkuji za odpověď, Blanka.

Česká strana sociálně demokratická
Jan Březina
PhDr. Lubomír Zaorálek
PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

rozhořčená opozice

Dobrý den, koukám, že si místopředsedové sněmovny koupili nová auta. Jeden spravedlivě rozhořčený kolega v práci, který je u nás v Havlíčkově Brodě členem ČSSD, mě na to neopomněl upozornit. Ale pokud se nepletu, svého místopředsedu má i ČSSD. Jak se Vám jezdí v novém voze?

Marek Vokšay
Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Miroslava Němcová
Miroslava Němcová byl položen dotaz

nová BMW?

Zrovna na seznamu čtu, že předsedkyně a tři místopředsedové sněmovny dostali nová BMW. A to pěkně prosím v době, kdy se mluví o utahování opasků! Jak to vysvětlíte voličům? Iva

David Rath
David Rath byl položen dotaz

doktorský plat 50 a víc?

Dobrý den pane doktore, je pravda, že někteří lékaři mají platy mnohem vyšší, než 50 tisíc měsíčně, jak tvrdí poslanec VV Novotný? Takový plat určitě nemá každý, jen si tak říkám, že kdybych byla medik a tušila, že se časem můžu dopracovat k podobným penězům, neprotestovala bych proti tomu tak, jak to dělají doktoři dnes.

Ing. Josef Šenfeld
Ing. Josef Šenfeld byl položen dotaz

kdos´s bez viny

Dobrý den pane Šenfelde, zajímavě píšete o předlistopadové minulosti Radka Johna, ale jak se říká: Kdo´s bez viny, hoď kamenem. Co by člověk zjistil, kdyby se podíval na Vaši předlistopadovou historii?

Lesník
Občan Lesník má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz