Poslední příspěvky z profilů

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Vlasta Bohdalová
JUDr. Vojtěch Filip
JUDr. Stanislav Křeček
JUDr. Stanislav Křeček vložil nový článek

Nájem bytu oddávajícího úředníka.

Představte si tu drzost: oddávající úředník tím, že oddá manželský pár a potvrdí uzavření manželství vlastně zcela bez souhlasu majitele domu uzavře nájemní smlouvu na byt! S takovouto nehorázností je třeba skoncovat!

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa odpověděl na dotaz

Platební agentury jsou v EU povinné

SZIF je akreditovanou platební agenturou, přes kterou proudí českým zemědělcům veškeré dotace z Evropské unie a národních zdrojů. Je také administrátorem všech projektů a žádostí o tyto dotace. S objemem několika desetitisíc žádostí ročně a s cca 37 miliardami Kč vyplacenými zemědělcům v loňském roce, je do jisté míry logicky spojeno určité nepo

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Jak to bylo s IPB doopravdy

Bylo tu podivné hadí klubko banky, průmyslových skupin, vlastnických a dlužnických vztahů, jehož nejcennější část byla v absolutní mlze vyvedena kdesi na Kajmanech.

Mgr. Vlasta Bohdalová
PaedDr. Ivo Strejček
Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

most od nikud nikam

Dobrý den pane primátore, proč se zastupitelé neshodli na tom, že zbourají most z pražského okruhu, který tam je vlastně jen pro parádu, poněvadž vede odnikud nikam. Děkuji za odpověď. Věra

Ing. Petr Benda
Ing. Petr Benda byl položen dotaz

zlí novináři

Pane Bendo, vážně si myslíte, že proti Vám novináři rozpoutali štvavou kampaň? Nepřipouštíte žádné chyby ve vedoucí pozici ústecké soc. dem.? Zdá se mi to zvláštní.

Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

maturita

Dobrý den, jak to nakonec dopadlo se státními maturitami? Nedávno jsem četl, že Senát doporučil zrušit státní maturity, protože je to nedodělaný zmetek, ale jak se k tomu postavili poslanci?

Standa43
Občan Standa43 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

vítězný soud

Dobrý den pane Paroubku, tuším, že v lidovkách jsem se dočetl, že mezi politiky vedete v podávání trestních oznámení na kde koho. Dotáhl jste nějaký soud do vítězného konce?

Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

nová studená válka

O schůzkách mezi Čínou a USA se v poslední době říká, že jsou to schůzky po vzoru bývalého SSSR a Američanů. Myslíte, že nás čeká nová studená válka?

MUDr. Mgr. Ivan Langer
Radek John
Radek John byl položen dotaz

korupce na vnitru

Dobrý den pane ministře, koukám, že hasiči i chlupatí lehce načuchli korupcí. Že prý se shodují adresy zaměstnanců některých pracovníků na vnitru s adresami majitelů firem, kterým ministerstvo platí za zakázky. Prošetříte to? Děkuji, Malák.

Ing. Václav Zemek
rozehnal
Občan rozehnal má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

RNDr Mojmír Vlašín
RNDr Mojmír Vlašín vložil nový článek

Pravicoví chalupáři

Všichni chodí okolo ministra Chalupy jako kolem horké kaše:“Uvidíme, co dokáže, snad překročí svůj stín, zatím nemá žádnou poskvrnu“ Já si myslím, že to bude nejhorší ministr ŽP od časů Bendy. A možná ho i trumfne.

Ing. Ivan Fuksa