Poslední příspěvky z profilů

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Tomáš Chalupa
Alexandr Vondra
Alexandr Vondra vložil nový článek

Vedení diplomacie si musel vybojovat

Celý svět oblétly záběry, jak kníratý Dienstbier stříhá spolu s legendou německé diplomacie Genscherem ostnaté dráty na naší západní hranici. Cesta ke svobodě byla otevřena i fyzicky.

Václav Koukal
David Rath
David Rath vložil nový článek

Pocta Jiřímu Dienstbierovi

Bohužel smrt bývá tím okamžikem, kdy si v plné síle uvědomíme, že jsme přišli o někoho jedinečného, mimořádného a našemu srdci blízkého. Jiří Dienstbier mimořádným člověkem určitě byl.

Pavla
Občan Pavla má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Lubomír Franc
Lubomír Franc byl položen dotaz

romové z Bydžova

Dobrý den pane hejtmane, od začátku sleduji kauzu Romů z Bydžova. Na či straně je podle Vás pravda. Na straně Romů nebo starosty? Mají hejtmani nějaké vlastní představy, jak pracovat s romskou menšinou? Děkuji za odpověď.

PetraP
Občan PetraP má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

Janotovo hodnocení

Dobrý den, pan Janota se prý dnes vyjadřoval o svých nadřízených ministrech financí. Tlustý toho prý hodně nakecal a vy jste zase až příliš preferoval zájmy své strany. Co na takové hodnocení říkáte?

Ing. Petr Benda
trampolina
Občan trampolina má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

Časopis

Pane poslanče, hodláte někdy v budoucnu zaštít (stejně jako Trend) jiný tištěný magazín?

Ing. Jana Fischerová, CSc.
Ing. Jana Fischerová, CSc. byl položen dotaz

Vodrážka

Paní poslankyně, jak se díváte na nulovou činnost kolegy z občanských demokratů Vodrážky? Nepřijde vám to šílené vzhledem k tomu, že plat předsedy výboru je víceméně stejný jako naprůměrný plat pracujících lidí v České republice?

Mgr. Petr Havlík
Radek John
Radek John byl položen dotaz

kočkopes?

Dobrý den pane ministře. Zrovna čtu, že dnes končí tendr na výběr policejního prezidenta, ale že vůbec není jisté, zda se výherce soutěže prezidentem stane, protože premiér Nečas může celou akci vetovat. Má potom dnes končící tendr smysl? Zdena

Mgr. Petr Havlík
Mgr. Petr Havlík vložil nový článek

Finito la commedia?

Po půlroční nečinnosti se začínají rýsovat první obrysy toho, jakým způsobem bude asi naše vláda vládnout. Není snadné se v té spleti stranických a osobních výkřiků zorientovat. Uvnitř koalice probíhá permanentní přetahovaná, které nerozumí nejen veř

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Ing. David Vodrážka
Ing. David Vodrážka byl položen dotaz

plat bez práce

Dobrý den pane Vodrážko, čtu a nestačím se divit. V listopadu jste se neúčastnil práce zahraničního výboru a na prosinec jste vyhlásil vánoční volno. Přitom za post šéfa zahraničního výboru inkasujete 25 tisíc měsíčně, což je suma, která výrazně převyšuje skutečný průměrný plat. Za co ty peníze berete, když na výboru nesedíte?

MUDr. Mgr. Ivan Langer
MUDr. Mgr. Ivan Langer byl položen dotaz

loupeže na vnitru

Audit na ministerstvu vnitra odhalil poměrně mohutné rozkrádání? Co tomu říkáte jako jeden z exministrů vnitra, za kterých se kradlo? Děkuji za odpověď, Král

JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

vy a Benda

Dobré ráno pane ministře, kdyby se Vám podařilo dostat lumpa Bendu za katr, koupím vám flašku něčeho dobrého. Přesto, máte proti němu nějaké důkazy nebo jde jen po humbuk, který časem vyšumí?

Ing. Jana Fischerová, CSc.