Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Chceme nové volby!

Požadují-li dnes demonstranti opakování voleb do pražského zastupitelstva, měli by ve stejné logice tito lidé požadovat i nové volby do sněmovny.

Ing. Antonín Seďa
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas vložil nový článek

Lisabonský summit NATO

Ve dnech 19. a 20. listopadu se v portugalském hlavním městě uskuteční summit NATO, který je označován za nejdůležitější v historii Aliance.

Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

co říkáte na velkou koalici?

dobrý večer pane Schwarzenbergu, co říkáte na uzavření velké koalice v Praze? Podle mě je to hnus namodralej. Co ještě bude třeba udělat, aby z politiky zmizeli tihle kmotři?

JUDr. Jiří Pospíšil
RNDr. Petr Nečas
Jan Horník
Jan Horník odpověděl na dotaz

K náměstku Bartákovi

Pana Bartáka osobně neznám, ale myslím si, že jeho politická "stopa" sahá i do hodně vzdálené minulosti, takže se nabízí otázka u čeho všeho co se týkalo podezřelých vojenských zakázek byl přítomen a kdo na něj mohl být z politiků v těchto záležitostech napojen. Podle toho by se dal též vyvodit negativní společenský dopad na jednotlivé politické st

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Milan Štěch
Milan Štěch odpověděl na dotaz

Právo na stávku

Moje postoje v této věci jsou všeobecně známé. Jako příklad uvádím vystoupení na 25. schůzi Senátu PČR dne 12. listopadu 2010.S pozdravemMilan Štěch

Jan Březina
Česká pirátská strana
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas vložil nový článek

Spoříme, abychom vytvářeli pracovní místa

Parlament schválil zásadní zákony, které nám umožní snížit schodek státního rozpočtu na příští rok na 135 miliard korun. Kdyby neprošly, nemuseli bychom strašit Řeckem. Ale jen proto, že bychom se na "řeckou cestu" již vydali.

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
JUDr. Vojtěch Filip
JUDr. Vojtěch Filip odpověděl na dotaz

K poslední schůzi Senátu PČR

Namísto odpovědi, zda se jedná v souladu s ústavou nebo proti ústavě, mohu doporučit mé vystoupení v Poslanecké sněmovně, kde přesně popisuji protiprávní kroky vlády i předsedkyně sněmovny, pokud tazatel nemá přístup na stránky PS P ČR, prosím Parlamentní listy o zprostředkování stenozáznamu, ale připojím ústavní stížnost na postup Senátu.<br

Ing. Ivan Fuksa