Poslední příspěvky z profilů

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
JUDr. Jiřina Rippelová
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

skokové zdražení elektřiny

Dobrý večer pane premiére, dívala jsem se, jestli jste odpověděl na můj dotaz a s potěšením jsem zjistila, že ano, děkuji Vám za odpověď. Ale při té příležitosti jsem si přečetla, jak chválíte prvních 100 dní vlády a chci se zeptat, jak přesně jste zabránili skokovému zdražení proudu? Bojím se, že nás čekají díky elektřině těžké časy. Pavlína

PhDr. Lubomír Zaorálek
Jan Březina
MUDr. Pavel Bém
RNDr. Petr Nečas
Radek John
Radek John odpověděl na dotaz

Lidé na Facebooku jsou přemýšlivý

Nezdanění odchodného, zachování výsluh, snížení platů nikoliv o 10, ale o 6,3 procent. Což znamená 3, 75 miliard ze státního rozpočtu. Lidé na Facebooku jsou přemýšlivý, nedají se ovlivnit některými nespravedlnými mediálními útoky a smyšlenkami, stějně jako vykonstruovanými obviněními o nich se už ukázalo, že nejsou pravda.

Ing. Zdeněk Škromach
Liana Janáčková
Liana Janáčková byl položen dotaz

že vás hanba nefackuje!

Proč rozdáváte sirky v předvolební kampani? A to v době, kdy ti prevíti z Vítkova dostali zasloužených 20 let, dala bych jim klidně 40! Co kdyby někdo se zápalnou lahví navštívil Vás? Styďte se!

Jiří Robinson Roup
Jiří Robinson Roup vložil nový článek

Světlé zítřky TOP 09

Komunální volby mají své vítěze i poražené. Podívejme se nyní trochu podrobněji na důvody, proč se mezi vítěze nezařadila strana, která měla velmi slušnou šanci uspět.

Jan Březina
Ing. Milan Urban
Ing. Milan Urban byl položen dotaz

ceny elektřiny

Pořád se mluví o zdražování elektřiny díky fotovoltaice. ČSSD tvrdí, že za to může vláda a ODS tvrdí, že podporu fotovoltaice podpořila ČSSD spolu s komunisty a lidovci. Jak to tedy je? Nejdůležitější na tom je, že to tak jako tak zaplatíme my, daňový poplatníci!!!

JUDr. Jiřina Rippelová
JUDr. Jiřina Rippelová vložil nový článek

Pamětní deska

Pamětní deska prof. Antonínu Friedlovi byla slavnostně odhalena na domě manželů Černých v Lerchově ulici. Tento dům prof. Friedl v roce 1912 vystavěl a řadu let v něm také žil.

Jaromír Štětina
Stanislav Eichler
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

nákup přes prostředníky

Proč obhajujete nákup přes prostředníky na ministerstvu obrany? Selský rozum přece napoví, že přímé obchody vyjdou levněji, protože prostředník si na obchodu vždycky vezme provizi. V čem je podle Vás výhodnější nákup přes prostředníky?

Ing. Lucie Talmanová
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

Tanec mezi vejci

Média tvrdí, že vyjednávání v Praze se komplikují. Není to pro Vás tak trochu tanec mezi vejci? Když budete v koalici s Blažkem, lidi řeknou, že se nic nezmění. Když skončíte v opozici, Prahu přikryje velká koalice a nic se nezmění. A my, kteří jsme dali hlas TOP 09 příjdeme zkrátka…