Novým předsedou představenstva BROKERJET ČS se stal Libor Janoušek

17.06.2014 10:48 | Zprávy

Novým předsedou představenstva BROKERJET ČS byl 16. června 2014 zvolen Libor Janoušek, který dosud zastával post místopředsedy představenstva zodpovědného za obchod. Ve funkci vystřídal bývalého předsedu představenstva Jiřího Vyskočila. Novým místopředsedou představenstva se stal Roman Diviš, který bude zodpovědný za obchod, péči o klienty, risk management a compliance.

Novým předsedou představenstva BROKERJET ČS se stal Libor Janoušek
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Libor Janoušek pracuje pro BROKERJET ČS od roku 2003. Od té doby měl na starosti obchodní strategii, vedl obchodní tým a staral se i o marketing společnosti. V nové funkci chce ještě lépe provázat BROKERJET ČS se zázemím a produkty mateřské společnosti České spořitelny. “Jelikož se většinu své kariéry věnuji zejména obchodu a práci s čísly, tak za svůj hlavní cíl považuji samozřejmě pozitivní hospodářský výsledek společnosti,” dodává Libor Janoušek.

Libor Janoušek je absolventem studia Executive Master of Business Administration na Brno Business School při Vysokém učení technickém v Brně. Dále absolvoval řadu odborných seminářů o kapitálovém trhu, je držitelem makléřské licence a makléřské licence pro deriváty. V roce 1999 získal v prestižní anketě Big Expert ocenění za nejúspěšnější odhady budoucího vývoje akcií a v roce 2000 za odhady úrokových sazeb a devizových kurzů. Od roku 1996 pracoval na mnoha pozicích ve společnosti Fio, mimo jiné jako vedoucí divize správy aktiv, resp. vedoucí obchodní divize. 

Většinu volného času věnuje svým třem dětem. Zbytek pak tráví na kole či snowboardu, rád si zahraje squash a badminton. 

BROKERJET ČS je online broker České spořitelny. Nabízí obchodování s českými a světovými akciemi a dalšími investičními nástroji jako jsou certifikáty, futures, forex, warranty, podílové fondy, CFDs, ETF, opce a další. Poskytuje i obchodování na úvěr. Brokerjet je určený všem investorům, kteří chtějí mít možnost okamžitě reagovat na změny kurzů na trhu a mít možnost obchodovat v reálném čase a s nízkými poplatky.

Profil České spořitelny

Česká spořitelna je největší bankou v České republice  ? Její služby využívá více než 5 milionů klientů: občané, malé a střední firmy, obce a města, financuje také velké korporace a poskytuje služby v oblasti finančních trhů ? Od roku 2000 je Česká spořitelna členem Erste Group a pod touto značkou obsluhuje bonitní a korporátní klienty ? Disponuje nejširší sítí poboček a bankomatů v České republice ? Důležitou roli hraje také na poli inovací: byla například první bankou na českém trhu, která začala masivně vydávat bezkontaktní karty a vytvářet síť pro jejich využití  ? Další zajímavé informace o České spořitelně zde.

Česká spořitelna – Zodpovědný partner společnosti

5 000 000 000 Kč jsme investovali do projektů na výrobu energie z obnovitelných zdrojů a do energeticky úsporných projektů ? 1 450 000 000 Kč jsme vložili do Nadace Depositum Bonum na podporu vzdělávání v České republice ? 80 000 000 Kč jsme spolu s Nadací České spořitelny v roce 2012 věnovali na obecně prospěšné projekty ? 2 000 000 Kč jsme v roce 2013 rozdělili celkem 34 charitativním projektům na základě výsledků hlasování v našich dvou grantových programech pro zaměstnance a klienty ? 8 000 seniorů navštívilo vzdělávací kurzy „Senioři komunikují" v 634 českých městech a obcích ? 1 879 zaměstnanců se v roce 2012 zúčastnilo spořitelních Dnů pro charitu. Věnovali jsme tak 14 440 hodin práce našich zaměstnanců ? 376 našich poboček má bezbariérový přístup a přes 250 našich bankomatů je uzpůsobeno pro obsluhu nevidomými klienty ? 2 pracovní dny může každý zaměstnanec využít na obecně prospěšnou činnost díky spořitelním Dnům pro charitu ? Další zajímavé informace o společenské odpovědnosti České spořitelny zde.

Erste Corporate Banking – mimořádně silný partner v oblasti korporátního, investičního bankovnictví a finančních trhů

Největší poskytovatel úvěrů firmám z pohledu celkové výše úvěrů ? Přední aranžér syndikovaných, klubových, akvizičních a projektových řešení financování ? Leader ve sjednávání domácích i zahraničních emisí dluhopisů pro lokální i mezinárodní klienty ? Jeden z hlavních poradců v oblasti fúzí a akvizic ? Největší obchodník na kapitálových trzích v České republice měřeno počtem vydaných akcií (IPO i SPO) i jejich objemem ? Jeden z nejvýznamnějších partnerů Evropské investiční banky ve střední Evropě ? Přední konzultant v oblasti M&A pro místní i regionální klienty z podnikatelského i veřejného sektoru ? Největší obchodník s EUR/CZK a přední poskytovatel služeb Treasury pro podnikové klienty i klienty z veřejného sektoru ? Největší správce aktiv pro firemní a institucionální klienty ? Další zajímavé informace o korporátním bankovnictví České spořitelny zde.

Profil Erste Group

Erste Group je předním poskytovatelem finančních služeb ve východní části EU ? Zhruba 46 000 zaměstnanců poskytuje finanční služby 16,4 milionům klientů v téměř 2 800 pobočkách v 7 zemích (v Rakousku, České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Maďarsku, Chorvatsku, Srbsku) ? Ke konci 1. čtvrtletí 2014 dosáhla bilanční suma skupiny Erste Group EUR 203,9 mld., čistý zisk činil EUR 103,3 mil. a poměr nákladů k výnosům 57,0 %.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 1 285

19:39 ČEZ číslo týdne: 1 285

1 285 pracovníků ČEZ už přispělo do mimořádné zaměstnanecké povodňové sbírky.