Vrátili jsme se do pozice lídra pravice, jásal profesor Fiala

08.10.2016 19:06 | Zprávy

„Potvrzuje se, že jsme se vrátili na pozici lídra pravice,“ ohodnotil současné výsledky Občanské demokratické strany její šéf Petr Fiala. Není to dle jeho slov výsledek, nad kterým by jásal, ale je to výsledek, na který chce strana určitě navázat.

Vrátili jsme se do pozice lídra pravice, jásal profesor Fiala
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Staronový předseda ODS Petr Fiala

„Mohu srovnávat se situací, kdy jsem ODS převzal. Dnes jsme ve všech krajích reálnou politickou silou. Na pravici není jiná politická síla,“ zmínil Fiala. „Vyzkoušeli jsme si, kde jsme silní, kde máme přidat. Je to dobrá etapa na cestě k úspěchu v parlamentních volbách,“ dodal.

„Na to, abychom si sedli a analyzovali jednotlivé výsledky v obvodech, je čas. Celková tendence je zjevná. Máme kandidáty, kteří hned v pěti obvodech postoupili do druhého kola,“ řekl Fiala vcelku spokojeně, i přesto, že strana obhajovala osm křesel.

Cesta je podle něj ještě dlouhá, ale strana ji nastoupila. „A je to vidět,“ řekl závěrem s tím, že strana nepůjde do žádné zbytečné koalice, chce být pouze důležitou součástí krajských vlád.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Holec po krajských volbách: „Teď přijde sviň*rna.“

19:25 Holec po krajských volbách: „Teď přijde sviň*rna.“

Většina komentátorů u nás píše svým fialovským srdíčkem, voliče ale neoblbnete, říká komentátor Petr…