Vyhlásil válku „dezolátům". Nůž, nadávky, kamery. Kontroverzní youtuber řádí v Praze

23.06.2024 14:11 | Monitoring

Kontroverzní influencer a podnikatel Mike Oganesjan, jenž je znám pod jménem MikeJePán, je zpět na scéně. V minulosti se proslavil videi, v nichž se snažil zesměšňovat policisty a strážníky, Nyní vyhlásil „válku" lidem, kteří stanují před Úřadem vlády (vystřídali aktivistu Thora, který zde byl po celý rok) a každou noc za nimi zavítá, aby o tomto reportoval na svém twitterovém profilu.

Vyhlásil válku „dezolátům". Nůž, nadávky, kamery. Kontroverzní youtuber řádí v Praze
Foto: Reprofoto: sociální síť X
Popisek: Mike je pán na jednom ze svých videí

„NÁHODA vs. Mike vs. DEZOLÁTI. Včera se stala neskutečná náhoda. Při mé diskusi s bezdomovci u stánku někdo rozřezal bočnici stanu. A víte, co se stalo za hodinu? To samé, akorát na druhé straně stanu. Včera v noci to bylo 48h. od vyhlášení války dezolátům z mé strany. Vyhráváme," poznamenal na svém twitterovém profilu k jedné ze svých návštěv stánku před Úřadem vlády Mike je pán.

Mike je pán na videu diskutuje se starší dvojicí, která v domnělém petičním stánku přebývá. Dohadují se, aby na sebe navzájem nezvyšovali hlas. „Vy jste na mě řvala, že jsem policista," obhajoval se Mike je pán. Muž se snaží ženu uklidnit, nakonec si ale všímá, jak někdo rozřezává bočnici stanu a ujíždí na koloběžce. Vydává se za ním, ale marně. V komentářích pak Mike je pán poznamenává, že stánek není nic významného, jde podle něj o sraz bezďáků. Nyní si dá od natáčení pár dnů pauzu, neboť chce sestříhat všechna videa.

Na dalším videu pak ukazuje, jak chce mimo jiné vypudit skupinku stanující před Úřadem vlády. „Dezoláti, do týdne budete vystěhovaní," poznamenal Mike je pán.

Před Úřadem vlády se střetávají i jiné skupinky. Jeden z mladíků se zde mimo jiné slovně střetl se zástupcem KTV Live Svobodou. Jejich slovní přestřelka je zaznamenána na sociální síti. „Ty lžeš! Jsi obyčejná proruská svině a lžeš," zaútočil mladík. Svoboda na něj reagoval, že on je naopak tlustý čuně. 

Policie před několika dny v Praze před Úřadem vlády zatkla aktivistu Ondřeje Thora, který odmítal opustit svůj „petiční stánek“, kde přes rok bojoval za demisi vlády Petra Fialy. Thor odmítal místo opustit i přesto, že celý prostor byl oplocen kvůli rekonstrukci přilehlé zdi Kramářovy vily. Podle Thora stát porušuje jeho občanská a lidská práva. Na místě před Úřadem vlády jsou nyní místo Thora jiné skupiny lidí, kteří proti vládě Petra Fialy (ODS) protestují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Michal Šmarda byl položen dotaz

Sociální služby?

Dobrý večer, pane Šmarda, dnes jsem četla článek, které vyšel na PL o předvolební kampani Sociální Demokracie, která se zaobírá situací v sociálních službách. Chci se Vás na něco zeptat. V době L, kdy byla na MPSV p. Maláčová, nebyla situace dobrá, tím chci říci, ač Vy osobně jste nebyl ve vládě ani...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Rusa by vyhostili za to, že pomalu přešel po chodníku, a darebáka nevyhostí, protože podporuje války a zabíjení, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 23.06.2024 14:42:34
Stačí sem tam se vhodně postarat aby si váš všimlu politici u moci, že pracujete pro ně a můžete krást podvádět jak chcete. Toho Arméně měli vyhostit dávno, ne protože je Armen, ale pro jeho jednání.

|  15 |  0

Další články z rubriky

Mír je v českém zájmu. Europoslanec Dostál na rovinu. I o Rusku

19:35 Mír je v českém zájmu. Europoslanec Dostál na rovinu. I o Rusku

Právník a nově zvolený europoslanec za koalici Stačilo! Ondřej Dostál se v rozhovoru pro Aby bylo ja…