Jan Urbach: Ukrajinský hyenismus

23.03.2016 10:48 | Zprávy

Šéf Služby bezpečnosti Ukrajiny (SBU) Vasil Hricak prohlásil, že teroristické útoky v Bruselu mohou mít ruskou stopu. Rusko bezprostředně po atentátech ústy prezidenta Vladimira Putina vyjádřilo spoluúčast.

Jan Urbach: Ukrajinský hyenismus
Foto: wikipedia
Popisek: Ukrajinská vlajka

Ukrajinské sdělovací prostředky uvedly, že Hricak na Národní univerzitě Kyjevsko-Mohylanské akademie v průběhu své přednášky pronesl: „Zřejmě již víte, že v Bruselu dnes došlo ke dvěma výbuchům. Podle předběžných zpráv je 12 obětí. Nedivil bych se, kdyby šlo o součást hybridní války Ruska.“

Oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová k tomu na facebookovém účtu napsala, že takový výrok je na hranici lidskosti. V televizi Rossija2 potom mluvčí pronesla, že nikdo se nemůžu cítit bezpečný. Podle jejího vyjádření není možné dělit teroristy na „dobré“ a na „zlé“. „Není možné podporovat teroristy v jednom regionu a bojovat se nimi v jiném. To je slepá cesta,“ uvedla Zacharovová.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Euro

Tvrdíte, že jste proti Euru, co ale tedy říkáte na to, že se ODS spojila se stranami, a dokonce s nimi jde i do voleb, které chtějí úplný opak? Proč se ODS neosamostatní? Vždyť vy ty malé strany ke zvolení nepotřebujete.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Budou příště volby bez volby?

15:49 Ladislav Jakl: Budou příště volby bez volby?

Denní glosa Ladislava Jakla