Hradec Králové: Na Koupališti Flošna se od čtvrtka otevírá od šesti

31.05.2017 20:40 | Zprávy

Koupaliště Flošna zahájilo osmou letní sezónu 27. května. Za první čtyři dny navštívilo vyhřívané bazény koupaliště již 5.300 návštěvníků.

Hradec Králové: Na Koupališti Flošna se od čtvrtka otevírá od šesti
Foto: Archiv autora
Popisek: Hradec Králové, koupaliště Flošna

Od 1. června dojde ke změně otevírací doby, která bude prodloužena od 6 do 19 hodin. V 6 hodin ráno bude koupaliště otevřeno od pondělí do pátku, o víkendech bude otevírací doba od 9 do 19 hodin. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26° C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Koupaliště Flošna otevírá od šesti hodin již několik let především pro ranní plavce, kteří využívají vyhřívaný 50m bazén ke kondičnímu plavání. Jedná se o velmi příjemnou a oblíbenou aktivitu, která podporuje zdraví a zpříjemní zbytek celého dne. Jedno a nově od této sezóny i dvou hodinové vstupné mohou využít pouze majitelé čipových hodinek. Cena vstupného pro dospělé osoby je na jednu hodinu 44 Kč a na dvě hodiny 74 Kč. Zlevněné vstupné, které platí pro děti od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P je na jednu hodinu 33 Kč a na dvě hodiny 54 Kč.

Kompletní ceník, který platí pro všechny návštěvníky Koupaliště Flošna najdete na internetových stránkách www.snhk.cz/flosna.

Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén s minitobogánem. Dále si můžete užít velmi rychlý dušový tobogán, ke kterému jsou k dispozici jednoduše i dvojduše. Klasickou zábavou je tobogán sjížděný na zádech nebo vsedě. Oba tobogány obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn na vrchní terase.

Součástí areálu je i squashové centrum, které má v červnu, červenci a v srpnu výrazně nižší ceny.
Přijďte si užít léto na Flošnu, těšíme se na vaši návštěvu a přejeme všem hodně slunných dní.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

22:09 Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

V říjnu 1954 proběhl na nedokončeném stadionu Emila Zátopka první závod ploché dráhy v Kopřivnici. L…