Pátek a sobota budou patřit 41. SILMET Rally Příbram

19.07.2022 15:28 | Tisková zpráva

Ve dnech 22. a 23. července nás čeká událost, která bude svátkem pro všechny milovníky motorismu – jede se 41. SILMET Rally Příbram.

Pátek a sobota budou patřit 41. SILMET Rally Příbram
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Do druhé čtyřicítky vstupuje v letošním roce Rally Příbram, kterou město podpořilo pro letošní rok částkou 200 000 korun. Program začíná v pátek 22. července na předstartovní show na náměstí T. G. Masaryka. Od 12 do 18 hodin bude připraven jak dětský, tak edukační koutek, v kterém nebudou chybět zajímavosti ze světa motorismu.

Na odpoledne je navíc připravena diskotéka pro děti a také soutěže o ceny. Druhá část pátečního programu začne na příbramském náměstí v 19 hodin, kdy budou postupně představovány vybrané posádky rally a uskuteční se také autogramiáda.

„Rally Příbram k našemu městu jednoznačně patří a byla by škoda, kdybychom o tuto akci v budoucnu přišli. Jsem rád, že jsme v zastupitelstvu našli shodu a akci podpořili dotací ve výši 200 000 korun,“ říká starosta Jan Konvalinka.

Samotný závod se pojede v sobotu 23. července. Startovat se bude od 8:45 na náměstí T. G. Masaryka, a poté budou následovat jednotlivé rychlostní zkoušky. Konec závodu a předávání cen bude opět na náměstí T. G. Masaryka s tím, že první posádky by měly dorazit krátce před 17. hodinou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Dešťová zahrada se otevřela veřejnosti, zelená oáza s tekoucí vodou potěší i děti

10:23 Přerov: Dešťová zahrada se otevřela veřejnosti, zelená oáza s tekoucí vodou potěší i děti

Dešťová zahrada – ráj pro lidi, zvířata i rostliny. Vodní prvky, které potěší zejména děti. Budky pr…