Ústí nad Labem: Řeřicha jednal s CPI o budoucích záměrech

11.10.2011 21:31 | Zprávy

Náměstek primátora Jan Řeřicha se dnes setkal s generálním ředitelem CPI, a.s., Ing. Zdeňkem Havelkou ve věci eventuálního stěhování nepřizpůsobivých Romů do Ústí nad Labem.

Ústí nad Labem: Řeřicha jednal s CPI o budoucích záměrech
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Ing. Havelka ocenil snahu města Ústí nad Labem o této věci vzájemně komunikovat a přesvědčit se tak o skutečných záměrech společnosti CPI, a.s. Opětovně vyvrátil všechny zprávy a mediální spekulace, týkající se stěhování nepřizpůsobivých Romů do Ústí nad Labem a jednoznačně vyloučil podobné scénáře. Tzv. „hotelák" v ulici Sociální péče a panelákový blok Pod parkem budou společností CPI, a.s. postupně revitalizovány. Majitel dotčených nemovitostí zde již zahájil velké investice v řádech desítek milionů korun a není proto v jeho zájmu do opravovaných bytů stěhovat rizikové nájemníky. Snahou CPI, a.s. je začít postupně zkvalitňovat bydlení svých nájemců.

„Přijímám ujištění pana generálního ředitele Havelky v této věci. Jeho popis připravených investic zejména do „hoteláku" a zadního bloku domů na Masarykově třídě v řádech desítek milionů jen podtrhuje jeho tvrzení. Na přímý dotaz možného stěhování nepřizpůsobivých na Severní Terasu jsem dostal zamítavou odpověď s odůvodněním, že by to bylo v rozporu s jejich budoucími záměry, kdy právě tuto oblast považují za atraktivní. Vzájemně jsme si potvrdili svá stanoviska s tím, že v budoucnosti bude CPI, a.s. v podobných záležitostech vzájemně více komunikovat s cílem předejít podobným dezinformacím. Nyní nezbývá než počkat, zda jeho ujištění byla pravdivá. O tom, jaký bude další vývoj, nás jistě budou občané ihned informovat", hodnotil jednání s CPI náměstek Řeřicha.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

22:41 Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

Chceme srdečně poděkovat všem dobrovolníkům, kteří nám minulou neděli pomohli pytlovat písek a stavě…