Děčín připravuje tradiční Týden nejen pro seniory

20.09.2024 7:31 | Tisková zpráva

Týden na přelomu září a října nabídne Týden nejen pro seniory. Od 30. září do 6. října se můžete těšit na řadu zajímavých aktivit, jako jsou kulturní programy, prohlídky nebo pohybové aktivity.

Děčín připravuje tradiční Týden nejen pro seniory
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

V sedmi dnech čeká na příznivce kultury, vzdělávání a společenských aktivit pestrý program. Plavba lodí Bohemia nabídne na trase z Děčína do Hřenska a zpět spoustu působivých výhledů. O hudební program se v průběhu týdne postará například Marcel Zmožek s kapelou M. Z. Band. Další zajímavý zážitek přinese třeba divadelní romantická komedie Sylvie, ve které se v hlavních rolích představí Otakar Brousek ml., Miluše Bittnerová, Anna Stropnická a Klára Cibulková. Po celou dobu bude možné absolvovat také vzdělávací program plný přednášek.

Chybět nebudou ani prohlídky zámku, zoo a muzejních výstav nebo kvízové posezení nad kávou v Městském informačním centru a cvičení na Mariánské louce. Kompletní program Týdne nejen pro seniory je k nahlédnutí na plakátech níže a byl uveřejněn v posledním čísle Zpravodaje. Stejně jako každý rok bude z kapacitních důvodů na některé akce nutná rezervace přes portál www.vstupenkadecin.cz nebo prostřednictvím sítě prodejních míst vstupenek ve městě a blízkém okolí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Děčín připravuje tradiční Týden nejen pro seniory

7:31 Děčín připravuje tradiční Týden nejen pro seniory

Týden na přelomu září a října nabídne Týden nejen pro seniory. Od 30. září do 6. října se můžete těš…