Kavij (KSČM): Za ukončení války, nikoliv za vydání pasu

28.07.2024 8:13 | Zprávy

V době, kdy z ukrajinských banderovských oddanců do válečného „mlínku“ není již kde brát, Ukrajinci žijící na našem území protestují před pražskou ambasádou své rodné země.

Kavij (KSČM): Za ukončení války, nikoliv za vydání pasu
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Ukrajinské úřady v Česku, v současné pro Ukrajinu nepříznivé situaci, odmítají zdejším Ukrajincům, kterým vypršela platnost dokladů vydávat pasy a tak se snaží dostat bojeschopné muže zpět na Ukrajinu. Jde o reakci v jejich tíživé životní situaci pro každého mírumilovného člověka pochopitelnou, vždyť kdo by chtěl nasazovat svůj život za zkorumpovaný režim podporující obnovu fašismu. V době, kdy současný mocenský režim stále více přibližuje Ukrajinu k finančnímu bankrotu.

Účastníci uvedené demonstrace si jen vybrali špatné místo a také obsah protestu. Svůj odpor k válce je příště třeba vyjádřit před Úřadem vlády ČR, před Pražským hradem, či před sídlem dalších krvelačných jestřábů v podobě Černochové či Řehky. Hlavních tahounů prosazování věčné myšlenky Západu na smazání současné podoby Ruska z mapy, jeho „rozparcelování“ na menší státy, získat konečně neomezený přístup ke všem strategickým nerostným surovinám.

Agent Pávek, profesor Fiala alias nutella, prodejkyně mobilů MPA, či nově zvolený europoslanec Kolář, kterému ještě „nedávno“ i přes přidělenou ochranku moc do zpěvu nebylo. Jména, která svou neutuchající válečnou energií nejvíce přispívají za českou stranu k eskalaci války na Ukrajině, tetelí se blahem, kterak jsou úspěšní v prosazování „jejich“ iniciativy nákupu dělostřelecké munice pro Ukrajinu nejen ve státech EU.

Před Úřadem vlády ČR, Pražským hradem, MO AČR, místy, kde vyjádřit nejen svůj nesouhlas s pokračování války na Ukrajině, ale vyjádřit i požadavek na přesluhující hlavu Ukrajiny týkající se vyhlášení referenda o územních ústupcích Rusku, které  jak přiznává v současné době již i mainstream je na pořadu dne.

Každý den totiž znamená další územní ztráty Ukrajiny o které nakonec v referendu přijde. Pro zbrojařské firmy naopak každý den znamená další finanční astronomické zisky.

Především ale, každý den pokračujícího konfliktu znamená další válečné oběti dnes již nejen na straně Ukrajiny a RF, ale vojenských instruktorů a žoldáků z prvních států, které se lidskými zdroji zapojily do konfliktu. Znamená další eskalaci, která může skončit jadernou zkázou lidstva.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínek (PRO): Dlouhodobé zlepšení podmínek pro zdravotníky

17:02 Jelínek (PRO): Dlouhodobé zlepšení podmínek pro zdravotníky

Vyjádření Tomáše Jelínka k odměnám pro záchranáře z Ústeckého kraje při covidu.