Poslední příspěvky z profilů

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
PhDr.  Jiří Štěpán, Ph.D.
Strana práv občanů
Strana práv občanů vložil nový článek

Z programového desatera Strany Práv Občanů

Strana Práv Občanů patří mezi ty politické subjekty, které se dlouhodobě snaží změnit zaběhnutou politickou praxi v této zemi a navrhuje upravit stávající zákony tak, aby byly spravedlivé pro všechny spoluobčany všech věkových kategorií.

PhDr. Lubomír Zaorálek
Ing. René Číp
Ing. René Číp vložil nový článek

Fascinace?

Odhady volebních preferencí nám stále přinášejí víceméně podobná čísla a člověk by si tedy mohl říci, že je situace před říjnovými volbami tak jasně vyprofilovaná a většina voličů je již rozhodnuta, jak volit.

Mgr. Petr Trombik
Plzeň 3
Plzeň 3
Plzeň 3
Plzeň 3 vložil nový článek

Plzeňští školáci se mohou těšit na První zvonění

Školní rok bude oficiálně zahájen 4. září, ale velká tradiční oslava První zvonění je připravena už na pátek 1. září do Borského parku v Plzni. Odpolední show plná hudby, tance, divadla a soutěží pořádá Městský obvod Plzeň 3 a začne ve 13 hodin.

Petr Dolínek
Plzeň 3
Plzeň 3 vložil nový článek

V plzeňském centrálním obvodu probíhá čtvrtá seč

Vzhledem k nynějším dešťům a teplému počasí se tráva po předchozím suchu vzpamatovala a začíná opět růst. V souvislosti s péčí o životní prostředí probíhají v plzeňském centrálním obvodu letošní už čtvrté seče travnatých ploch.

Plzeň 3
Plzeň 3
Jiří  Vosecký
Mgr. Jan Farský
PhDr.  Jiří Štěpán, Ph.D.
Radek Rozvoral
Mgr. Martina Berdychová
JUDr. Bohumil Šimek
JUDr. Bohumil Šimek vložil nový článek

Penězi se některé ztráty úplně nahradit nedají

První z celkového počtu 220 chovatelů drůbeže na území Moravského Krumlova obdrželi v úterý 22. srpna 2017 z rukou hejtmana Jihomoravského kraje Bohumila Šimka doplatek ztrát způsobených likvidací drůbeže v rámci lednových veterinárních opatření.

JUDr. Vojtěch Filip
Ing. et Ing.  Jan Skopeček