Poslední příspěvky z profilů

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Zůstanete v politice?

Pane Bartoši, nemyslíte, že jste se rozhodl unáhleně? Proč už nechcete být předsedou? Nebo to nechtějí jiní? Pokud je to tak, tak si neuvědomují, že strana stojí hlavně na vás. A co by mě taky dost zajímalo je, zda budete příští rok kandidovat do sněmovny?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Radek Rozvoral
Radek Rozvoral vložil nový článek

Přímá demokracie jako lék pro celou Evropu!

Pokud by v evropských státech existoval systém přímé demokracie s odvolatelností, hmotnou, trestní a osobní odpovědností politiků, nikdy by nedošlo k takovému imigračnímu šílenství, kterým si teď procházíme.

Ing. Jiří Paroubek
Josef Bernard
Filip Zachariaš
Ing. Miloslava Vostrá
Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
doc. JUDr.  Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.
Ing. Jiří Paroubek
Mgr. Bohuslav Sobotka
Martin Půta
JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA

Srdce pedagoga na správném místě

Proti inkluzi je téma, které máme ve svém volebním programu. Shodou okolností naprosto souhlasím s Václavem Klausem ml. (za ODS) v pohledu na nepřijatelnost včleňování dětí s mentálními handicapy, paradoxní však je, že inkluzi de facto připravila ODS

TOP 09
TOP 09 vložil nový článek

Kandidátka pro svobodnou Prahu

Právní stát bez zbytečných regulací, fungující doprava, kvalitní školství, dostupná péče o nemocné a seniory a ochrana životního prostředí jsou témata, ke kterým se hlásí členové pražské kandidátní listiny TOP 09 pro podzimní volby do sněmovny.

Mgr. Richard Brabec
Mgr. Jan Klán
Mgr. Jan Klán vložil nový článek

Na věky zmrazen

Článek reaguje na snahu nadnárodních korporací nabízet ženám benefit v podobě zmrazení jejich vajíček a odložit si tak těhotenství na pozdější dobu.

Ing. Radovan Vích
Ing. Radovan Vích vložil nový článek

Vích (SPD) Proč starosty nikdo nechce?

Třeba proto, že místopředseda Poslanecké sněmovny a předseda STAN Petr Gazdík říká, že vzhledem k nízké porodnosti v Evropě se EU výhledově bez migrantů neobejde, což je výrok hodný měně talentovaného žáka střední školy.

Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Nízká produktivita a nízká nezaměstnanost

Čeští ekonomičtí beletristé rádi vedou moudré řeči o tom, kterak nízká nezaměstnanost (aktuálně za červen 4 procenta) vytváří v ekonomice nezdravou situaci. Prý není možné, aby české podniky plnily své zakázky, neboť jim vlastně chybí pracovníci.

Mgr. Jan  Paparega
Ing. Miloš Zeman
Jan Birke
Jan Birke vložil nový článek

V Náchodě vzniklo nové sportoviště

31. října 2016 byla podána žádost na Nadaci ČEZ na projekt s názvem „Oranžové hřiště Na Roudné - Náchod". Město Náchod s žádostí uspělo a 23. prosince 2016 byla podepsána s Nadací ČEZ Smlouva o poskytnutí nadačního příspěvku.

Mgr. Daniel Herman