Poslední příspěvky z profilů

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.
Ing. Milan Urban
Ing. Milan Urban vložil nový článek

Dekonstrukce státu

"Vyděračské" sdružení Rekonstrukce státu zase jednou vyvěsilo po České republice billboardy se svými výkřiky. Podle nich jsem kouzelník, který „nechal zmizet smlouvy za 150 miliard korun“. Samozřejmě je to poněkud jinak.

Bc. Emil Pernica, DiS.
Plzeň 3
Plzeň 3 vložil nový článek

Na borskou vycházku přišlo více než sedmdesát zájemců

Po úspěšné „skvrňanské“ vycházce měli minulý pátek možnost i obyvatelé plzeňských Bor si vyrazit na tematickou vycházku, kdy je doprovázel starosta plzeňského centrálního obvodu Radislav Neubauer (ČSSD) a místostarosta David Procházka (ANO 2011).

Česká Lípa
Filip Zachariaš
Filip Zachariaš vložil nový článek

Vokřál – primátor, který nás zničí

Kdysi se o Brně říkalo „Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď“. Všichni, kdo se v Jihomoravském kraji narodili, jej zpravidla milují, a ti, kdo do něj přijíždějí jako turisté, si jej ve většině případů oblíbí.

RNDr. Pavel Poc
Radek Rozvoral
PhDr. Lubomír Zaorálek
Milan Štěch
Mgr. Bohuslav Sobotka
PhDr. Lubomír Zaorálek
Karla Maříková
PhDr. Miroslav Sládek
Kateřina Valachová, Ph.D.
Kateřina Valachová, Ph.D. vložil nový článek

Když se chce, tak to jde

Během dnešního dopoledne jsem v Mělníku zavítala do MŠ Pohádka, ZŠ se speciálními třídami a ZŠ Seifertova, kde zdejší školní bufet splňuje pamlskovou vyhlášku na jedničku s hvězdičkou.

Mgr. Jan  Paparega
Ing. Radovan Vích
JUDr. Bohumil Šimek
Dan Ťok
Dan Ťok vložil nový článek

Většina slušných řidičů v omezeních nehazarduje

Piráty silnic na modernizované dálnici D1 bude ode dneška postihovat úsekové měření rychlosti mezi exity 49 Psáře a 56 Soutice. Dopravně bezpečnostní akce má za cíl plynulejší provoz, méně nehod a nebezpečných situací.

Ing. Pavel Kováčik