Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

Proč si to myslíte?

Pane Paroubku, ráda Vám kladu dotazy, protože si Vás vážím jako politika a také proto, že odpovídáte poctivě, ale Vaší obhajobě lékařské akce Děkujeme, odcházíme nerozumím. Myslím, že sestry si zaslouží pochvalu za to, že na rozdíl od svých mužských kolegů nevydírají českou společnost. Od malička se přece učíme, že vydírání by neměla být cesta k do

Mgr. Soňa Marková
Mgr. Soňa Marková byl položen dotaz

IZIP

Dobrý den paní poslankyně, co si myslíte o IZIPU? Je to dobrý nápad, nebo kocourkovský nesmysl?

Radek John
Ing. Zdeněk Škromach
Ing. Zdeněk Škromach byl položen dotaz

doktoři

Pane Škromachu, myslíte, že by mělo být doktorům povoleno vrátit se na jejich původní místa? Ptala jsem se pana Hegera a já osobně bych doktory s výpověďmi nejraději kopla do zadku, ale ráda bych znala i ázor někoho z opozice a ne zrovna pana Ratha, jeho názor je předem jasný.

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

kopněte je do pozadí

Dobrý večer, co si myslíte o požadavku lékařů, aby se směli vrátit na původní místo? Neustupujte těm křiklounům! Nikdo je nenutil podávat výpověď, tak ať teď nebrečí! Eliška

Kristýna Kočí
Kristýna Kočí byl položen dotaz

čas po Drobilovi

Dobrý den, jste novější tváří ve sněmovně a jako takové bych se Vás rád zeptal, jestli usilujete o zprůhlednění financování stran. Aféra pana Drobila nám pomalu odezněla a po tomhle problému neštěkne ani pes. Přece jen služebně starší poslanci asi nemají zájem na tom, aby se jim koukalo pod prsty štědře dotované lobbysty.

David Rath
MUDr. Jiří Besser
MUDr. Jiří Besser byl položen dotaz

Kultura

Pane ministře, jak podle Vás vypadá česká kultura v zahraničí? Je na vysoké, nebo nízké úrovni?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

Stavební spoření

Pane ministře, jak chcete docílit toho, aby si lidé se stavebním spoření přes tuto službu skutečně kupovali byty? Vždyť to nejde poznat, za co a jak ty uložené peníze utratí...

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

Předseda ČSSD

Pane poslanče Paroubku, nečeká ČSSD přeci jen toho "třetího" vzadu, který by se postavil vedle pánů Haška a Sobotky?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Není to vzpoura, je to revoluce!

Egypt je v plamenech. Osmdesátimilionová země je v chaosu. Nejsilnější prozápadní režim v arabských státech se rozpadá. Co to může znamenat pro Západ a pro jeho výspu na Středním východě – Izrael?

kraj Jihomoravský
kraj Jihomoravský
kraj Jihomoravský vložil nový článek

Regionální kolo ankety Zlatý Ámos

Do semifinále ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky Zlatý Ámos z dnešního regionálního kola v Brně postoupili Oldřich Kos ze ZŠ a MŠ Milénova 14 v Brně a Tomáš Kropáček ze SPŠ chemické Brno, Vranovská 65.

Ing. Miroslav Kalousek
Mgr. Petr Gandalovič
Mgr. Petr Gandalovič byl položen dotaz

znáte Oulického?

Dobrý den, pane Gandaloviči, jak dobře se znáte s podnikatelem Oulickým? Nepocházím sice z Ústí, ale zaráží mě, ž by se velvyslancem v USA mohl stát někdo, kdo má možná kontakty s celorepublikově známým kmotrem…..

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

daňové výjimky

Dobré odpoledne pane Kalousku, chystáte se na redukci daňových výjimek nebo je to i pro tuhle koalici neprůchodné téma? Děkuji za odpověď, Tobiáš

Tobiáš
Občan Tobiáš má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Karel Schwarzenberg