Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Kamil Jankovský
Václav, Praha
Občan Václav, Praha má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Bc. Miloslava Vostrá
Bc. Pavel Severa
Bc. Pavel Severa byl položen dotaz

osoba blízká

Bude nakonec opravdu odstraněn institut osoby blízké? Pomůže to policistům nebo to bude jen gesto? Děkuji za odpověď, Malák

Mgr. Hynek Fajmon
Mgr. Hynek Fajmon byl položen dotaz

Zahradil předsedou

Dobrý den pane Fajmone. V televizi jsem slyšela, že Jan Zahradil by se rád stal předsedou konzervativní frakce v Evropském parlamentu. Myslíte, že je rozumné dělat předsedou někoho, kdo tvrdí, že EU je zbytečná byrokratická mašinerie? Když nepočítáme volný obchod.

JUDr. Vojtěch Filip
JUDr. Vojtěch Filip byl položen dotaz

evropské předsednictví

Pane předsedo, vláda zveřejnila ceníky služeb za uspořádání předsednictví EU v roce 2009. Co tomu říkáte jako člen opozice. K podobnému kroku se dosud neodhodlal žádná česká vláda. Zaslouží si tahle pochvalu?

Radek John
Radek John byl položen dotaz

Nový volební zákon

Dobrý den pane ministře, četl jsem, že připravujete nový volební zákon, který by měl změnit dosavadní systém obecních voleb. Nestuduju politologii, ale ani mně se příliš nezdá, že by Vaši snahu podpořili velké strany, které díky tomu komunálnímu zmatku dlouhá léta v klidu vládnou na radnicích. Počítám sem jak ODS, tak ČSSD, ale i KSČM

Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

ministerská ostuda

Dobrý den pane ministře, jak se zdá, státní maturita nakonec opravdu proběhne. S kamarády jsme se u pivka bavili i o tom, jestli se bude posouvat bodová hranice stanovená na složení maturity? Já už mám maturu za sebou, ale napadlo mě, že by nesvědčilo ve Váš prospěch, kdyby z každé třídy odmaturovala třeba jen polovička študáků.

Dr. Ing. Jaromír Drábek
RNDr. Pavel Poc
David Rath
David Rath byl položen dotaz

nikdo nenutil doktory odcházet

Dobré odpoledne pane Rathe, myslíte, že by se doktorům měl garantovat návrat na původní místo? Vždyť je nikdo nenutil podávat výpověď. Nemocnice by třeba konečně začali fungovat efektivně, kdyby odstranili pár příživníků.

Marek Šnajdr
Marek Šnajdr byl položen dotaz

Co kdyby doktoři opravdu utekli?

Pane Šnajdre, myslíte, že by lékaři na jaře nakonec do ciziny neutekli? Všiml jsem si, že se Vám příliš nezamlouvá ústupek ministra Hegera proti odborářskému vydírání, ale co kdyby ti doktoři nakonec opravdu utekli? Marná sláva, každý se nezvládne léčit sám.

Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

politická korupce

Dobrý den paní Emmerová, ve sněmovně sedíte nově, ale zkušenosti z politiky máte. Rád bych se vás proto zeptal, jestli nadnesete otázku financování politických stran? Aféra pana Drobila upadla do zapomnění, ale problém d financováním všech parlamentních stran trvá. Bude se s tím něco dělat? Děkuji za odpověď.