Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek byl položen dotaz

dotace na trávu

V Česku jsme prý na špičce v množství půdy, které připadá na bio produkci. Ale slyšela jsem, že na většině těch ploch pěstují naši zemědělci hlavně bio trávu. Není to trochu nesmysl, motivovat lidi k tomu, aby nechali trávu divoce růst? EU na to prý posílá nemalé peníze.

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

ústupem kupředu?

Pane ministře, nebudete nakonec litovat toho, že jste ustoupil lékařům? Co když příště přijdou další nátlakové akce inspirované humbukem „Děkujeme, odcházíme“

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa byl položen dotaz

nové lehké topné oleje?

Dobrý večer, v jednom týdeníku jsem četla, že se nějaká firma zabývá tukovým průmyslem a okrádá stát na daních jako o život. Není to kauza ve stylu LTO? Za dvacet let se bude říkat jak nám mezi prsty protekly obrovské peníze.

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

bankovní poplatky

Pane ministře, má ministerstvo financí nějaký nástroj, jak české banky donutit k tomu, aby snížili bankovní poplatky, které jsou u nás snad nejnemravnější v Evropě.

JUDr. Jiří Pospíšil
JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

přímá volba

Dobrý den, je nezbytně nutné zavádět přímou volbu hlavy státu, když se mu přitom nebudou měnit pravomoci? Nejsou to vyhozené peníze? Děkuji za odpověď.

Ing. Antonín Seďa
Ing. Miroslav Kalousek
tommik
Občan tommik má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Ing. Ivan Fuksa
RNDr. Petr Nečas
Ing. Zdeněk Škromach
Edvard Kožušník
JUDr. Jeroným Tejc
JUDr. Jeroným Tejc odpověděl na dotaz

Propojení lidí pocházejících z ABL na struktury státu

Dobrý den. Propojení lidí pocházejících z ABL na struktury státu, především pak jejich vliv na ministerstvo vnitra, považuji za vážné bezpečnostní riziko. Rolí BIS je na podobné snahy jednotlivců a skupin poukazovat. Pokud v této věci má BIS jakékoliv závažné poznatky, sděluje je premiérovi a vládě, či příslušným ministrům, a to ve stupni utajení.

David Rath
Mgr. Bohuslav Sobotka
betyna
Občan betyna má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Jiří Paroubek
PhDr. Marcel Chládek, MBA
PhDr. Marcel Chládek, MBA odpověděl na dotaz

Senát upozorňuje na chybně nastavené systémy

Senát je od toho, aby upozorňoval na chybně nastavené systémy. Pokud poslancům nevadí jedna vyhozená miliarda z okna, pokud podpoří státní maturitu, i když většina je seznámena s riziky, která přináší, tak si za to musí nést plnou zodpovědnost. Otázkou je, jestli nejsou v politice spíše zbyteční chlapíci, kteří před volbami říkají něco jiného než p