Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Oldřich Vlasák
Johny555
Občan Johny555 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg odpověděl na dotaz

Přímá volba prezidenta

 Máte pravdu, že velmi často události v zahraničí ovlivňují dění v naší zemi mnohem více, než některé domácí eskapády a hádky. Chtěl bych, aby mezi lidmi byl větší zájem o dění ve světě a aby se silněji rozvinula debata o zahraniční politice. Jsem rád za Váš zájem. Otázku přímé volby prezidenta ovšem považuji také za důležitou, ale n

Zdeněk Maršíček
MUDr. Milan Cabrnoch
Mgr. Soňa Marková
kraj Jihomoravský
kraj Jihomoravský
kraj Jihomoravský
kraj Jihomoravský vložil nový článek

V Brně jednali představitelé regionu CENTROPE

V Brně se 26. 1. 2011 uskutečnilo jednání řídicího výboru projektu CENTROPE CAPACITY. Jihomoravský kraj na jednání regionů a měst čtyř středoevropských zemí reprezentovala delegace vedená náměstkem hejtmana Ivo Polákem.

JUDr. Petr Hulinský, Ph.D.
JUDr. Petr Hulinský, Ph.D. byl položen dotaz

Vondra ministrem. Ale jakým?

Jako stínový protějšek pana ministra obrany, jak se díváte na jeho kroky a slova, když říká, že kauza během vedení EU je účelová kvůli tomu, že upozorňuje na nekalosti na MO. Víte o nějakých?

PaedDr. Ivo Strejček
Marek Šnajdr
Marek Šnajdr byl položen dotaz

VZP

Pomůže, že ministr Heger vezme dvě miliardy VZP, k vyléčení situace v tom našem zdravotnictví? S pozdravem Prokop

MUDr. Miroslav Ouzký
Bc. Roman Onderka, MBA
Bc. Roman Onderka, MBA byl položen dotaz

Mrakodrap

Pane primátore, hezký víkend přeji, tady na Parlamentkách psali, že v Brně by měl vyrůst mrakodrap. Je to tak? Fakticky bude tak velký a fakticky jej máte v plánu :) Děkuju a těším se na Vaši odpověď

Ing. David Vodrážka
Ing. David Vodrážka byl položen dotaz

Eisten a Vy?

Pane poslanče, už víte, kdy se setkáte s novým velvyslancem USA a jaké budou Vaše hlavní kroky směrem k USA ve funkci předsedy zahraničního výboru?

MUDr. Pavel Bém
MUDr. Pavel Bém byl položen dotaz

Drogy

Pane poslanče, slyšela jsem Vaši páteční tiskovku o polských drogách dovážených na naše území. Jaké mohou mít následky v případě, že je někdo, jak se říká, jen tak zkusí? Děkuji za odpověď

Ing. Miroslav Kalousek
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

John versus Drobil

Pane předsedo, pan John hodně zkritizoval pana bývalého ministra Drobila. Vlastně naznačil, že si ho měla ODS najmout na shánění peněz, John to řekl pro časopis vlastní strany, který nyní vychází. Co myslíte, není lepší podobné věci řešit za zavřenými koaličními dveřmi?

David Rath
David Rath byl položen dotaz

Heger a lékaři

Pane hejtmane, podporujete možný návrat lékařů, kteří dali výpověď, aby mohli jít zpět na svá pracoviště? Jak byste se zachoval v případě, že byste řídil nemocnici?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

TZ na ministra Bártu

Pane poslanče Paroubku, jak se má věc s vašimi trestními oznámeními na pana Bártu. Je v tom již nějaký pokrok, začala policie už konat?