Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Garance státu

Neměl by kromě cen energií, stát garantovat lidem hlavně dostupné bydlení a taky ceny potravin? Máte dojem, že to tato vláda dělá?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Jan Bürgemeister
Jan Bürgemeister byl položen dotaz

sněm na Praze 1

Dobrý den, co říkáte na ODS v Praze 1? Včerejší sněm podle Vás nebyl v pořádku, protože část delegátů opustila jednání, na Vaši výzvu. Necháte věcem volný průběh nebo budete proti sněmu ještě nějak protestovat?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

smekám

Dobrý den pane Paroubku, sledoval jsem Vaše včerejší vystoupení v Hyde Parku a smekám před Vámi! Tak klidného politika už jsem v televizi dlouho neviděl? Co Vás přimělo změnit tyl vystupování takřka o 180 stupňů?

MUDr. Jan Maštálka
MUDr. Jan Maštálka vložil nový článek

ČSSD si hraje s ohněm

Vyjádření Jiřího Maštálky, europoslance a místopředsedy ÚV KSČM ke snaze ČSSD zpochybnit výjimku vyjednanou při podpisu Lisabonské smlouvy

Jiří Paroubek
Ing. Ivan Fuksa
RNDr. Petr Nečas
Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
JUDr. Jiří Pospíšil
Alexandr Vondra
Mgr. Michal Hašek
Česká strana sociálně demokratická
RNDr. Pavel Poc
Mgr. Petr Havlík
Mgr. Petr Havlík vložil nový článek

Lupiči tančí valčík

Když jsem si o víkendu přečetl zprávu o tom, jak si přihrál jeden čerstvý primátor 80-ti milionovou dotaci na stavbu hotelu, tak jsem si vzpomněl na jednu píseň Jana Buriana. Napsal ji v roce 1988 pro skupinu Zvláštní vydání.

JUDr. Jiří Pospíšil
Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa odpověděl na dotaz

Chystaná blokáda Prahy

V pátek se jak Agrární komora, tak Zemědělský svaz distancoval od stávky zemědělských odborů. Zemědělské odbory, které blokádu ohlásily, reprezentují pouze asi 3 % zemědělců. Stávce nezabráníme. Je to prostě svobodné rozhodnutí. Já jenom říkám, že sami zemědělci tímto můžou zkazit ten záměr, kdy chceme přesvědčit českého zákazníka, že vyplatí se ze

RNDr. Petr Nečas
JUDr. Stanislav Křeček
Ing. Martin Kocourek