Mladá Boleslav: Milionové investice do zimního stadionu si prohlédl primátor Bouška

18.09.2024 22:41 | Tisková zpráva

Před startem nové sezony extraligových hokejistů Mladé Boleslavi navštívil zimní stadion primátor Jiří Bouška a prohlédl si zrekonstruované prostory, které prošly úpravami v mezisezonním období. Město do stadionu investovalo v tomto roce prostřednictvím Městské společnosti sportovní a rekreační areály přes pět milionů korun.

Mladá Boleslav: Milionové investice do zimního stadionu si prohlédl primátor Bouška
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Úpravami prošlo jak zázemí, které využívá extraligový tým hokejistů, tak i šatny sloužící mládežnickým týmům a oddílu krasobruslení. Nové bezpečnostní bariéry vznikly poblíž sektoru vyhrazeného pro hostující fanoušky a nové jsou také některé cesty, po nichž jezdí rolba. Následovat bude rovněž osazení lavic pro zlepšení komfortu návštěvníků veřejného bruslení.

„V letošním roce pokračujeme v pravidelných investicích do zimního stadionu. Úpravy se časově plánují především do mezisezonního období, aby vše bylo dokončené před startem nového hokejového ročníku. Všechny provedené investice letos vyšly na více než pět milionů korun. Za zcela nevyhovující považuji prostor před hlavním vstupem na zimní stadion, ale bohužel tento pozemek není ve vlastnictví města. Věřím, že se současným majitelem se nám podaří najít shodu, jak tuto rekonstrukci zrealizovat,“ řekl primátor Jiří Bouška, který si stav prohlédl v doprovodu provozního ředitele Městské společnosti sportovní a rekreační areály Ondřeje Rameše a vedoucího zimního stadionu Jiřího Zörklera. Přímo v šatně extraligového týmu přivítal primátora také generální manažer Bruslařského klubu Jan Tůma.

Nová extraligová sezona začíná v Mladé Boleslavi ve středu 18. září zápasem proti Olomouci. Mládežnické soutěže již odstartovaly. „Přeji hokejistům úspěšnou sezonu a mnoho povedených zápasů, ze kterých budou mít radost boleslavští fanoušci,“ dodal primátor Bouška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

16:48 Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

Litoměřické vinobraní bude. Celá akce se uskuteční s charitativním podtextem a proběhne již tuto sob…