Poslední příspěvky z profilů

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Ivan Fuksa
Rostislav Slavotínek
Rostislav Slavotínek byl položen dotaz

Brno jako Praha?

Dobrý den, vím, že vaším domovským městem je Brno, přesto mám na Vás otázku částečně spojenou s Prahou. V Praze i v Brně vládne velká koalice, ale o Praze lidovci prohlásili, že vinu na vzniku velké koalice nese i TOP 09. Zajímavé je, že brněnskou velkou koalici příliš nekritizujete. Proč?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Vzpomínky na Tonyho Blaira

Ukázka z připravované knihy Jiřího Paroubka. Úryvek pojednává o britském expremiérovi Tony Blairovi." Osobně je Tony velmi milý člověk," píše se v knize. Jak Jiří Paroubek vzpomíná na jeho první setkání a o čem spolu hovořili?

Jiří Zimola
Jiří Zimola byl položen dotaz

zachová ČSSD dluhopisy?

Dobrý den pane hejtmane, zalíbil se mi nápad ministra Kalouska nabídnout lidem státní dluhopisy. Předpokládám ovšem, že příští volby vyhraje ČSSD a chtěl jsem se zeptat, jestli ČSSD podobnou možnost investice zachová nebo tyhle dluhopisy tak řečeno odstřihne. David z Milevska

Bc. Miloslava Vostrá
JUDr. Petr Hulinský, Ph.D.
JUDr. Jiří Pospíšil
JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

úplatkové odposlechy

Plánujete využití odposlechů při dokazování úplatků. O Jak velký úplatek bude muset jít, aby byl záznam z odposlechu následně přípustný u soudu?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

dluhopisy pro české domácnosti

Dobrý večer pane Kalousku, váš nápad se státními dluhopisy pro české domácnosti se mi líbí, ale co se stane s hodnotou těchhle dluhopisů, až se k moci dostane zase jednou ČSSD třeba i s komunisty?

David Rath
David Rath byl položen dotaz

recept na krizi

Dobrý den pane Rathe, zaujalo mě Vaše vyjádření, v kterém slibujete, že máte recept na rychlé vyřešení krize ve zdravotnictví. Pochopil jsem ten článek správně, když za jeho hlavní myšlenku považuju přesun peněz ze soukromých pojišťoven do VZP?

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa byl položen dotaz

zemědělská blokáda Prahy

Dobrý den pane ministře, neobáváte se chystaných blokád Prahy, kterou hlásí zemědělci? Vyjdete vstříc jejím požadavkům, jak jinak než finančním?

Ing. Kamil Jankovský
Ing. Kamil Jankovský byl položen dotaz

Etický kodex

Dobrý den pane ministře, proč jste se rozhodl přijmout Etický kodex z dílny pana Johna? To, co jsem o kodexu zatím četl, nebylo příliš lichotivé.

RNDr. Martin Bursík
RNDr. Martin Bursík byl položen dotaz

fondy pro životní prostředí

Dobrý den pane Bursíku, komunisté vás obviňují, že jen díky Vámi prosazeným zákonů se velkým městům nedaří čerpat finanční prostředky z EU na zlepšení životního prostředí. A pravdou je, že se nám čerpání z tohoto programu příliš nedaří. Kde je problém?

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

politici od P

Dobrý večer pane místopředsedo, ti politici s příjm,ením od P jsou v ČSSD snad prokletí. Poche přizná úplatek, Plachý si o něj říká na záznam, HRŮZA! Očistěte stranu prosím! Fandím sociálním demokratům.

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

elektronické zdravotní knížky

Pane ministře, budou elektronické zdravotní knížky vůbec k něčemu dobré? Jednu dobu se hodně mluvilo o jejich výhodách, dnes už slyším jen o tom, kolik tahle černá díra spolkla peněz, podobně jako OpenCard v Praze

Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

Hrdličky?

Dobrý den pane doktore, nejsem z Prahy, ale jméno pana Hrdličky je známo i mě. Nevadí Vám, že tenhle člověk na jedné straně spolupracuje s Hulínský, Richterem a Bůh ví, s kým jště, a na druhé straně jako s primátorem s Vámi? Vlasta z Náchoda

JUDr. Vojtěch Filip
JUDr. Vojtěch Filip byl položen dotaz

soudci z KSČ

Pane Filipe, co říkáte výroku Ústavního soudu, že je nezbytné u soudců přihlédnout k tomu, zda v minulosti byli členy KSČ, nebo nebyli? Přičemž členství v KSČ může negativně ovlivnit jejich rozhodování

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

Tůma

Den pane Kalousku, Zdeněk Tůma odmítá jakýkoliv pražský post, dokonce i post šéfa kontrolního výboru. Co si o tom myslíte? Vždyť to hraje do karet ODS i ČSSD, které mohou tvrdit, že mu šlo jen a pouze o primátorské křeslo….. Jirka z Prahy

Radek John
JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

zdravotnická reforma

Dobrý večer pane ministře, dočetl jsem se, že se angažujete na podobě reformy zdravotnictví. U ministra dopravy to trochu překvapí, ale u schopného manažera je to pochopitelné. Co bude ústředním bodem vaší reformy? Děkuji, Horyna