Celá konverzace mezi Wollnerem a Fridrichovou. Dáváme po desáté

23.07.2024 22:10 | Monitoring

Manželka Marka Wollnera Kateřina se rozhodla vyjádřit k obviněním proti svému muži, bývalému reportérovi České televize. Mimo jiné ukázala také důvěrné zprávy, kdy mu jedna z kolegyň měla posílat noční selfie a moderátorka Nora Fridrichová mu měla říkat chrobáčku a psát o skandálních snech. Rozhovor přinesl server Život v Česku. Na rozhovor již sama Fridrichová zareagovala pro server Blesk.cz.

Celá konverzace mezi Wollnerem a Fridrichovou. Dáváme po desáté
Foto: Facebookový profil Nory Fridrichové
Popisek: Nora Fridrichová a Marek Wollner

Kateřina Wollnerová v rozhovoru vzpomíná, jak jejímu muži volal ředitel komunikace ČT Vít Kolář a řekl mu, že dramaturgyně dokumentární tvorby Škopková uvedla, že Marek je sexuální predátor. Podle svých slov necítila žádné emoce a byla v klidu. Uvedla, že jejich manželství funguje i po patnácti letech dobře. 

Česká televize následně kvůli kauze Marka Wollnera ustanovila vyšetřovací komisi. Jak Wollnerová uvádí, mediální útoky pro ni byly hrozné především kvůli dětem. „Zvlášť malý syn byl jednu dobu velmi smutný a těžce tuto situaci zvládal,“ zmínila Wollnerová, jež se nyní rozhodla promluvit proto, že unikly citlivé dokumenty z vyšetřování ustanovené komise.

„Šokující to pro mě není, protože mě Marek již před rokem a půl s informacemi obsaženými v dokumentu seznámil. Naopak šokující pro mě bylo, když podnět podala Nora Fridrichová,“ poznamenala k tomu Wollnerová, a to s odkazem na to, jak s Markem mluvívala Fridrichová do telefonu.

„Titulovala ho ‚brouku, chrobáčku, kocourku, poklade‘. Zároveň ve svých hovorech nešetřila vulgaritami na všechny strany. Na společném iPadu jsem si několikrát přečetla zprávy, které nijak ctnostně nepůsobily,“ podotkla Wollnerová. „Například to, že se jí zdálo o Markovi ‚ve skandálních souvislostech‘, že má ‚přerušit mas*urbaci‘, protože mu posílá scénář, a jiné…,“ dodala Wollnerová a vzpomínala na to, jak Wollner také dostal noční selfie kolegyně před zrcadlem a další věci.

„Nerozumím, proč se kauza poněkolikáté otevírá znovu a znovu. Marek v televizi nepracuje, podle policie je případ uzavřený. Zdá se, že je Marek stále pro někoho nepohodlný,“ dodala Wollnerová.

Fridrichová se na základě tohoto rozhovoru rozhodla poskytnout deníku Blesk celý přepis konverzace mezi ní a Wollnerem. Měla začínat tím, že mu Fridrichová píše, zda je vzhůru. „Jsem, chceš si zamasturbovat, nebo co?“ měl jí odepsat Wollner, o půl hodiny později jí měl poslat zprávu, aby se neurážela. Fridrichová měla podle svých slov reagovat o dva dny později se slovy, aby přerušil masturbaci, že mu posílá „novičok“.

Proč o masturbaci psala, vysvětlila Blesku. „Na zprávu (míní tu Wollnerovu o masturbaci, pozn. red.) jsem navázala o dva dny později a převedla ji do pracovní roviny, o kterou jedinou šlo. Stejně jako ostatní naše komunikace i tahle byla z mé strany přátelská, kolegiální, ale rozhodně nikdy ne intimní. To zcela vylučuji. A co se týká noční komunikace – ta je v naší redakci běžná. Máme málo času na výrobu a uzávěrka se bohužel neptá,“ dodává k dataci zpráv o masturbaci také Fridrichová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Vanda Efnerová

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Nejvyšší čas,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMutella , 24.07.2024 7:22:02
vylít ty necky smradlavé mravní špíny do kanálu.

|  12 |  0

Další články z rubriky

Carlson na pódiu s Kennedym. Výbušné: Deep State v USA. EU cenzuruje. Covid, umlčování

22:25 Carlson na pódiu s Kennedym. Výbušné: Deep State v USA. EU cenzuruje. Covid, umlčování

Tucker Carlson se vypravil napříč Spojenými státy se svou živou diskusní show. Do Kalifornie si pozv…