Černý (KSČM): Personalistika rozhodně není silnou stránkou P. Nečase

14.03.2013 18:14 | Zprávy

Vyjádření poslance PČR a stínového ministra KSČM pro resort obrany Alexandra Černého k informacím o záměru jmenovat ministrem obrany generála Vlastimila Picka

Černý (KSČM): Personalistika rozhodně není silnou stránkou P. Nečase
Foto: repro ČT
Popisek: Poslanec KSČM za Olomoucký kraj Alexander Černý

Kdyby premiér Nečas nepřistupoval k tak vážné věci, jako je jmenování ministrů své vlády, nezodpovědně a lehkovážně, nemusela by velmi trapná situace kolem odvolávání Karolíny Peake a jmenování odvolaného náměstka vůbec nastat. Po odchodu Alexandra Vondry bylo zřejmé, že na prakticky rok a něco málo hledat nového ministra nemá skoro smysl. Jmenovat generála Vlastimila Picka se zdálo velmi logické. Myslím, že všichni uznávají Pickovu odbornou erudici a je jen škoda, že během těch posledních tří měsíců musel projít dost nesmyslným a nedůstojným procesem od odvolání ke znovujmenování, aby se nakonec stal ministrem obrany.

Premiér Nečas znovu prokázal, že personalistika není jeho silnou stránkou, což během celé této kauzy získalo nový rozměr. Uvidíme, jak dlouho na sobě paní Karolína nechá štípat dříví jen proto, aby se udržela u moci.

Alexander Černý, poslanec PČR a stínový ministr KSČM pro resort obrany

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Budeme průběžně proplácet projekty podle toho, kolik peněz bude potřeba

6:03 Ministr Stanjura: Budeme průběžně proplácet projekty podle toho, kolik peněz bude potřeba

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k programu dostupného nájemního bydlení