Děčín: Rekonstrukce Teplické pokračuje, řidiče čekají od 15. června objížďky

14.06.2020 6:32 | Zprávy

Rekonstrukce vodovodu a kanalizace na Teplické ulici bude pokračovat další etapou. Řidiči proto musí při průjezdu centrem města počítat s omezením v dopravě. To oproti původně plánovaného termínu zahájení 8.6. začne až o týden později, tedy 15.6. 2020. Je nutné ještě provést některá technická opatření, aby byla zajištěna bezpečnost.

Děčín: Rekonstrukce Teplické pokračuje, řidiče čekají od 15. června objížďky
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Jako první je na řadě úplná uzavírka Ovčího můstku, který bude pro dopravu zcela neprůjezdný. Řidiči, kteří pojedou z Bynova, pojedou proto po Teplické ulici, dále po ulici Čsl. mládeže kolem vlakového nádraží a u pošty odbočí doprava a budou pokračovat kolem autobusového nádraží. Opačným směrem se bude jezdit tak, že u pošty řidiči odbočí doprava a pojedou kolem hlavního vlakové nádraží k muzeu a poté doleva na Teplickou ulici. Ten, kdo pojede po Labském nábřeží, nebude moci projet z kruhového objezdu směrem k mototechně, ale bude muset pokračovat k Novému mostu a přes kruhový objezd u Lidlu. Tato opatření budou platit od 15. června do 28. června.

mapa

Od 29. června pak budou pokračovat práce na Teplické ulici tak, že bude neprůjezdná a bude se, jako nyní, jezdit přes Pivovarskou ulici. Rekonstrukce na Teplické ulici je plánována do konce letošního září, průchod chodců bude zajištěn, stejně jako zásobování.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

22:41 Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

Chceme srdečně poděkovat všem dobrovolníkům, kteří nám minulou neděli pomohli pytlovat písek a stavě…