Mladá Boleslav: Lékařky a sestry se podílely na Světovém týdnu respektu k porodu

30.05.2017 13:43 | Zprávy

V týdnu od 22. května se v Mladé Boleslavi konalo několik akcí v rámci Světového týdne respektu k porodu. Několik zaměstnanců nemocnice se podílelo aktivně na této osvětové akci.

Mladá Boleslav: Lékařky a sestry se podílely na Světovém týdnu respektu k porodu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

V centru Kvítek na dlani se konala beseda s lékařkami nemocnice Kateřinou Cardovou a Marií Zimmermannovou, se staniční sestrou Miroslavou Solničkovou a porodní asistentkou Helenou Herainovou.

„Chtěli bychom všem zúčastněným poděkovat za čas, který věnovali našemu setkání, trpělivému zodpovídání dotazů a v neposlední řadě i za materiály, které připravily a přinesly s sebou. Velmi si toho vážíme a budeme rády, pokud se podaří vybudovat tradici a jednou za rok se při příležitosti Světového týdne respektu k porodu setkat a vytvořit tak diskuzní prostor pro širší veřejnost,“ dodala za organizátory Iva Kouřilová.

Klaudiánova nemocnice se skutečně v příštích ročnících plánuje do této akce zapojit aktivněji – například formou tematických besed.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

22:09 Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

V říjnu 1954 proběhl na nedokončeném stadionu Emila Zátopka první závod ploché dráhy v Kopřivnici. L…