Vsetín: Zahájení letní sezóny na koupališti Pod Pecníkem

25.05.2017 13:48 | Zprávy

Léto se nezadržitelně blíží, a s ním i zahájení letní sezóny na koupališti Pod Pecníkem. Provozovatel koupaliště, kterým je Vsetínská sportovní, přivítá v letošní sezóně první návštěvníky v sobotu 17. června, kdy se poprvé otevře koupaliště pro veřejnost.

Vsetín: Zahájení letní sezóny na koupališti Pod Pecníkem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Pro víkend 17. a 18. června jsme přichystali zvýhodněné vstupné pro všechny dospělé osoby. Vstup na osobu bude 50 korun, bez výjimky, zda návštěvník stráví na koupališti pět hodin nebo celý den,“ uvedli zástupci provozovatele.

Otevření koupaliště je však závislé i na klimatických podmínkách. V případě, že v uvedený den, 17. června, ale i v průběhu celé sezóny, se teplota nevyšplhá nad 21 stupňů, nebo bude deštivo, zůstane koupaliště uzavřeno. Aktuální stav, zda je koupaliště otevřeno, či uzavřeno, je vždy uveden na webu Vsetínské sportovní.

I v letošním roce bude voda v bazénu vyhřívaná tepelnými čerpadly, a proto neotálejte a přijďte si zaplavat, navštívit vodní atrakce, nebo jen zrelaxovat na jednom z více než sta lehátek. Návštěvníci koupaliště mají možnost využít hřiště, které je vhodné i k pořádání turnajů ve volejbale, ringu, fotbale a dalších sportech. Pronájem hřiště je možný i mimo provozní dobu koupaliště, již od začátku června.

Pro vstup na koupaliště, stejně jako na venkovní bazén Sokolák u městských lázní, který bude otevřen k 1. červenci, je možné využít permanentku Léto 2017, která je určena pro 10 vstupů, a platí pro celou dobu provozu venkovních bazénů.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Hledáme patrony turnovských studánek

7:04 Turnov: Hledáme patrony turnovských studánek

Se začátkem podzimu startujeme novou kampaň! Hledáme totiž patrony pro velmi cenná místa Turnova. Má…