Poslední příspěvky z profilů

Aktuálně:

Zdá se mi to, nebo se ODS tak zalekla toho, že byste se spojil s ANO, že vám je údajně nabízeno být ministrem? A ještě k celé té kolizi ve vládě. Vy už jste řekl, že jste na premiéra žádný tlak nevyvíjel, ale jak si vysvětlit, že Fiala najednou tak otočil? Nemyslíte, že by bylo na místě to vysvětlit...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Jiří  Nouza
Milan Vojta, MBA, M.A.
Milan Vojta, MBA, M.A. vložil nový článek

Jihomoravské dožínky letos v Břeclavi

Příjemné zpestření konce prázdnin čeká obyvatele Břeclavi a okolí. V sobotu 2. září 2017 se totiž v areálu pod břeclavským zámkem uskuteční Jihomoravské dožínky 2017, které zde uspořádá Jihomoravský kraj.

Ing. Zbyněk Stanjura
Radek Rozvoral
RNDr.  Jana  Plamínková
TOP 09
TOP 09 vložil nový článek

Hodnocení práce v radě města Písek

Čtyřletý mandát současné Rady města Písek, kde TOP 09 zastává pozici uvolněného místostarosty pro investice a rozvoj a dva neuvolněné radní, se přehoupl do své druhé poloviny.

Ing. Kateřina Konečná
Ing. Kateřina Konečná vložil nový článek

Evropě jsme zase pro smích

Tentokrát v oblasti telekomunikací. To potvrdil i nedávný rozhovor s představitelem finského mobilního operátora ElisaHenrim Korpim, který přibližuje situaci ve svém oboru a dotýká se též otázky cen mobilních operátorů pro české zákazníky.

Milan Chovanec
MUDr. Vít Ulrych
MUDr. Vít Ulrych vložil nový článek

Koaliční dohoda v Pardubickém kraji podepsána!

Předsedové krajských organizací KDU-ČSL a STAN v Pardubickém kraji Roman Línek a Oldřich Koblížek podepsali 10.5.17 společně s lídry kandidátky do sněmovních voleb dohodu o vzájemné spolupráci a složení kandidátní listiny pro volby do PS PČR.

Ing. Petr Bendl
RNDr. Jan Zahradník
Ing. Marian Jurečka
Margita Balaštíková
Margita Balaštíková vložil nový článek

Budujeme stát pro 40 milionů?

Vybudovat stát pro 40 milionů - odkaz, který nám zanechal J.A. Baťa, zdá se - není ani po 90 letech pro naše vlády stále dostatečně inspirativní! Ale - budujeme vůbec stát?

Mgr. Jana Černochová
PhDr. Daniel Korte
Mgr. Petr Gazdík
Ing. Jan Bartošek
Ivo Valenta
Mgr. Jana Černochová
Karla Maříková