Poslední příspěvky z profilů

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. František Bradáč
Bc. Pavel Herman
PharmDr. Jiří Skalický, Ph.D.
Andrej Babiš
Mgr. Bc. Petr Krčál
Mgr. Ondřej Benešík
Mgr. Ondřej Benešík vložil nový článek

Jsem přesvědčen, že jsme zvolili silný tým

Krajská nominační konference KDU-ČSL Zlínského kraje na svém jednání dne 8. dubna 2017 zvolila poslance a místopředsedu KDU-ČSL Ondřeje Benešíka jako svého lídra pro volby do Poslanecké sněmovny, které se uskuteční v říjnu letošního roku.

MgA. Martin Stropnický
RNDr. Pavel Poc
Ing. Jaroslav Klaška, arch.
Ing. Jaroslav Klaška, arch. vložil nový článek

Nekončící příběh dálnice D43

Příprava severního úseku dálnice D43 se rozjíždí, zatímco pro potřeby jižního úseku byla již vloni zadána územní studie, která má prověřit nejvhodnější trasu včetně dopadu vlivu na životní prostředí.

Ing. Jiří Blažek
Ing. Jiří Blažek vložil nový článek

Vládní schizofrenie

Nedávno v podvečer jsem se zúčastnil schůze jednoho spolku. Část večera se věnovala diskusi, jak se vyhnout elektronické evidenci tržeb. Zkrátka a dobře, jak se této povinnosti vyhnout.

PhDr. Miroslav Sládek
PhDr. Miroslav Sládek vložil nový článek

Glosa na nedělní večer

Nevím, čím to je, ale o Velikonocích na mne útočí témata, která se zase tak moc k tomuto svátku nehodí. Nejspíše to bude ale vina oficiálních médií. Ta místo toho, aby hovořila o tématech s těmito významnými dny spojenými, zaplavují éter naprostými n

PhDr. Miroslav Sládek
PhDr. Miroslav Sládek vložil nový článek

Kdo tady lže?

Ministr vnitra Chovanec prohlásil, že jsme z kvóty, kterou nám určila Evropská komise, tj. 1 600 přivandrovalců, přijali pouhých 12 kusů.

Ing. Bohuslav Chalupa
Pavel Matějka
Pavel Matějka vložil nový článek

Velká Dohoda - DESATERO selského ROZUMU.

Zastupitelská parlamentní demokracie, se neosvědčila a námi volení zástupci a zákonodárci, si z našich mandátů udělali živnost! Již to není služba nám, národu a jeho potřebám, ale jen a pouze korytáři a do sebe-zahledění egoisté a prospěcháři!

Ing. Bohuslav Chalupa
Mgr. Vlasta Bohdalová
Mgr. Vlasta Bohdalová vložil nový článek

Velikonoce, pokaždé jinak

Velikonoce nás znervózňují. Ostatně – Vánoce také, ale Velikonoce více. Oba sváteční časy jsou tady s námi více než tisíc let a v jistém smysl ještě déle, ale stejně má tato společnost problém se s tím nějak vyrovnat.

Karla Maříková
Karla Maříková vložil nový článek

Stát není firma

Na podzim v roce 2011 založil Andrej Babiš hnutím ANO 2011, později kriticky zhodnotil stav společnosti, silně kritizoval korupci a přišel s tím, že chce řídit stát jako firmu. Zní to sice dobře, ale stát není firma, tak je to tedy vůbec možné?

Ing. Ondřej Prokop
Ing. Ondřej Prokop