Poslední příspěvky z profilů

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Filip Humplík
Ing. Karla Šlechtová
Bc. Lucie Šafránková
Bc. Lucie Šafránková vložil nový článek

Mediální manipulace - o pravdě a lži

Z médií se vytratilo neutrální zpravodajství, novináři si pletou zprávy s komentářem a různými hybridními propagačními experimenty. Mainstreamová média označují agresora za mírotvůrce, závislost je vydávána za svobodu a manipulace za pravdu.

Radek Rozvoral
Ing. Pavel Kováčik
Ing. Pavel Kováčik vložil nový článek

Sníh a mráz nikdo nečekal

Letošní počasí je opravdu nevypočitatelné. Dá se říct, že doslova aprílové. Mráz může způsobit velmi citelné škody na letošní úrodě ovoce a zeleniny.

Petr Cvalín
Mgr. Jana Pastuchová
Ing. Ivo Bezecný
Ing. Ivo Bezecný vložil nový článek

Neslavné výročí nezávislosti

Včera "oslavila" Zimbabwe 37. výročí nezávislosti. Zhroucená ekonomika a diktátorský režim dodala oslavě hodně trpkou příchuť. Možná trpčí černým vítězům než bílým poraženým.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Ing. Jiří Havlíček, MBA
Ing. Jiří Havlíček, MBA vložil nový článek

Musíme eliminovat hrozbu

Ministerstvo průmyslu a obchodu se snaží zabránit škodě spojené s výraznými ekologickými a finančními dopady. Vláda schválila navýšení finanční částky alokované na řešení zmírnění dopadů ukončení těžby uhlí v kladenském regionu.

RNDr., Mgr. Tomáš Vaněk, CSc
RNDr., Mgr. Tomáš Vaněk, CSc vložil nový článek

JAKOU REFORMU EU?

Není sporu o tom, že nespokojenost občanů celé řady zemí se současným vývojem EU roste a ruku v ruce s touto nespokojeností stoupá volání po reformě současného systému rozhodování.

Ing. Antonín Seďa
Ing. et Ing. Martin Šmída
Radek Rozvoral
JUDr. Vojtěch Filip
Ing. Miloslava Vostrá
Jiří Carbol
Leo Luzar
Leo Luzar vložil nový článek

Fenomén dohod o provedení práce

Životní příběhy jsou mnohdy složité a bolestné a práce poslance spočívá i v tom, že za ním chodí lidé, kteří jsou zcela bezmocní a se svou pravdou u jiných institucí prostě neuspěli nebo ztratili naději na spravedlnost.

Ing. Karla Šlechtová
Ing. Karla Šlechtová