Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
JUDr. Vojtěch Filip
JUDr. Vojtěch Filip byl položen dotaz

Zeman státním zástupcem

Dobré odpoledne pane předsedo, bude pan Zeman dobrým státním zástupcem, tedy podle Vás? Zasloužila si paní Vesecká odvolání? Přeji Vám šťastný nový rok. Jsem kapku zvědaví a nejspíš nejsem sám, co politici našli pod stromečkem, ale mohu se Vás na okraj zeptat, co Vám udělalo největší radost?

Jiří Liška
Jiří Paroubek
RNDr. Pavel Poc
Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek byl položen dotaz

bez práce podruhé

Dobrý den, a šťastný nový rok, tedy doufejme. Pan Švejnar varuje, že lidé, kteří jsou půl roku bez práce, jsou odepsaní. Sám práci hledám. Napadá vás cesta na zaměstnávání těch, kteří jsou dlouho bez práce? Ptal jsem se i pana Škromacha. Mimochodem, co Vám udělalo největší radost pod stromečkem? Děkuji za odpověď, Libor Pálka

Ing. Zdeněk Škromach
Ing. Zdeněk Škromach byl položen dotaz

bez práce

Dobrý den, a šťastný nový rok, tedy doufejme. Pan Švejnar varuje, že lidé, kteří jsou půl roku bez práce, jsou odepsaní. Sám práci hledám. Napadá vás cesta na zaměstnávání těch, kteří jsou dlouho bez práce?

JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

tleskám za dálnice

Dobrý den pane ministře, dočetl jsem se, že se letos postaví jen 24 km dálnic a velmi hlasitě Vám tleskám, jak se snažíte šetřit. Jen angažmá Číňanů, o kterém se v poslední době mluví, mě příliš netěší. České firmy to nezvládnou? Přeji Vám vše nejlepší do nového roku. Ptal jsem se už pana Kalouska, ale jen tak ze zvědavosti, co Vám udělalo největší

Mgr. Petr Gandalovič
Mgr. Petr Gandalovič byl položen dotaz

velvyslanec

Dobrý den pane Gandaloviči, stanete se nakonec velvyslancem v USA? Co brzdí Vaši prověrku od NBÚ? Četl jsem, že přátelství s kmotry, ale tomu se mi nechce příliš věřit, vždy jsem Vám fandil.

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

rok TOP 09

Dobrý den pane ministře, četl jsem zajímavé hodnocení politických stran v uplynulém roce 2010. TOP09 z něj vyšla nejlíp, ale ani tak to nebylo příliš oslavné. Jak hodnotíte první celý rok existence TOP09 Vy? Děkuji za odpověď. PS: Všiml jsem si, že někteří čtenáři se politiků ptají na vánoční dárky. Co udělalo největší radost ministru financí?

Radek John
Radek John byl položen dotaz

Kohout a zakázky

Zdravím Vá s pane Johne a přeji vše nej do nadcházejícího roku. Docela mě překvapilo, jak se pan Kohout vyjadřoval o NERVu a veřejnýh zakázkách. Budete na vládu tlačit, aby veřejné zakázky konečně zprůhlednila? Děkuji za odpověď

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

buďme rádi za kačku

Ráno jsem četl v novinách, že Estonci od 1. ledna přešli na EURO. Je to rozumné? S ohledem na to, co se teď s evropskými financemi děje, jsem rád za českou kačku. Mimochodem, jestli to není příliš troufalé, z čeho jste měl největší radost pod stromečkem? Abych nezapomněl, přeji Vám co nejvíce důvodů k radosti v roce 2011.

MUDr. Jiří Maštálka
MUDr. Jiří Maštálka byl položen dotaz

pokuta EU

Dobré ráno, Česku hrozí pokuty od EU pro řadu nesplněných slibů. Je to pravda? Jak vysokou pokutu bychom mohli dostat? Někdo musí ten evropský cirkus na kolečkách platit… Přeji Vám také hezký nový rok.

Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

projev prezidenta

Dobrý den pane primátore, co jste jako lékař říkal projevu prezidenta republiky? Souhlasíte s prezidentovou kritikou lékařů nebo se stavíte spíše na stranu služebníků Hippokratových? Přeji Vám Šťastný nový rok.

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

šťastný rok 2011

Dobré ráno pane premiére, přeji Vám šťastný celý rok 2011. Chtěla jsem se ze zvědavosti zeptat, co našel český premiér pod stromečkem? Z čeho jste měl největší radost? Děkuji za odpověď. Eliška

Česká strana sociálně demokratická
Česká strana sociálně demokratická
JUDr. Vojtěch Filip
amsil
Občan amsil má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz