Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Kamil Jankovský
Ing. Kamil Jankovský vložil nový článek

Návrhy NERVu rozhodně pod stůl nepadají

Ministerstvo pro místní rozvoj finišuje s přípravou první verze velké novely zákona o veřejných zakázkách. Expertní skupina vedená ministrem Kamilem Jankovský se chystá svůj návrh v brzké době zveřejnit pro širší posouzení.

MUDr. Pavel Bém
MUDr. Pavel Bém byl položen dotaz

radnice a opozice

Dobrý den, překvapuje mě, že se vedení ODS tak brání tomu, aby opozice veš městech získala přístup do radničních periodik. Co tomu říkáte vy jako dlouholetý primátor. Děkuji za odpověď, David.

JUDr. Jeroným Tejc
Radek John
Radek John byl položen dotaz

VV ve vládě

Opravdu chcete zničit vládu? Váš odpor k Pavlu Drobilovi úplně chápu, ale to co se děje teď už příliš nechápu, proto bych ocenil Vaši odpověď.

TOP 09
JUDr. Jeroným Tejc
Mgr. Hynek Fajmon
ludmila
Občan ludmila má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

AKRIJ
Občan AKRIJ má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Ing. Antonín Seďa
Ing. Miroslav Kalousek
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

efektivnější nemocnice

Dobré ráno, zaujalo mě vyjádření pana Ratha, že by odchody lékařů mohli nemocnicím vlastně prospět, naučili by se fungovat efektivněji. Souhlasíte s panem Rathem? Mohlo by být zajímavé sledovat, co budou lékaři dělat, až se jejich akce obrátí proti nim samým

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

odměny úředníků

Dobrý den pane premiére, myslíte, že je pro státní správu rozumné, aby šéf určoval odměny svým úředníkům? Politoložka Dvořáková tvrdí, že je to přímo ráj pro korupci a já s ní plně souhlasím. Vážně chystáte takovou hloupost?

Bc. Miloslava Vostrá
Ing. Jiří Dolejš
Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil odpověděl na dotaz

Vesecká vyslovila právní názor, který sdílí značná část právníků.

Nejde o otázku poctivosti. V prvém případě, tj. Čunkově  zcela zjevně sloužila výkonné moci. Vždy má ovšem význam čas.  Před několika lety byla  tato kauze zcela krucionální a Vesecká napomohla jejímu odklizení cestou procesní delegace. Čunek sám je už ovšem dostatečně potrestán. Politicky i morálně.  Dnes už Čunkova kauza v

JUDr. Jeroným Tejc
JUDr. Jeroným Tejc
Tomáš Jirsa