Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
doc. JUDr. Petr Pithart
doc. JUDr. Petr Pithart byl položen dotaz

pamětník

Zdravím vás pane Pitharte, Vy jste politickým matadorem. Vzpomenete si, kolikrát byl za posledních 20 let vyhlášen stav legislativní nouze?

PeadDr. Ivo Strejček
Bc. Adam Rykala
Bc. Adam Rykala byl položen dotaz

Víte, že máte poněkud zvláštního přítele?

Dobrý den pane poslanče. Z. Ryšavý, kterého tady máte coby svého přítele, teď využil v předvolební kampani v komunálních volbách v Okříškách k propagaci sebe a ČSSD také jméno a tvář úspěšné sportovkyně M. Sáblíkové, aniž by tomu ovšem měl od ní jakýkoliv souhlas. To také souhlasíte s parazitováním na někom jiném a se zneužíváním jeho dobrého jmén

JUDr. Jeroným Tejc
Radek John
Radek John byl položen dotaz

nevděčné odbory

Dobrý večer pane Johne ještě jednou, jsem rád, že se za Vás postavil váš Bárta a v jednom s ním musím souhlasit. Proč jste ustupoval odborům a nepropouštěl, když tytéž odbory teď stejně křičí?

Bc. Roman Onderka, MBA
Bc. Roman Onderka, MBA byl položen dotaz

komunisti v Brně

TOP 09 v Brně křičí, že spolupracujete i s KSČM. Pokud téhle straně přiřknete kontrolní výbor, nejspíš na tom něco i bude. Jak to lidem vysvětlíte?

Radek John
Radek John byl položen dotaz

co s hříšníkem?

V televizních zprávách jsem viděla policistu, co ho nachytali, jak inkasuje pokuty na černo. Co se s takovým prevítem stane?

Česká strana sociálně demokratická
Ondřej Liška
Ondřej Liška byl položen dotaz

ve stínu velikánů?

Dobrý večer, jak chcete stranu vyvést ze stínu parlamentních velikánů, když oba hlavní kandidáti ČSSD plánují převzít ekologickou agendu? Děkuji za odpověď.

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil byl položen dotaz

Hašek nebo Sobotka

Dobrý večer, kdo by byl podle Vás lepším předsedou? Hašek, Sobotka nebo někdo třetí? Děkuji za odpověď, Lenka

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

čím se lišíte?

Dobrý den pane Sobotko, Děkuji za odpověď ohledně přímé volby předsedy soc.dem. Na Parlamentních listech jsem si přečetl zajímavou politologickou analýzu, ve které se říká, že vy a Michal Hašek se od sebe nijak moc nelišíte jako kandidáti na předsedu. Jaký je mezi vámi hlavní rozdíl podle vás?

Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek odpověděl na dotaz

Novela o úřadech práce

Dobrý den, nejzásadnější změnou je zrušení právní samostatnosti jednoho každého úřadu, nově bude fungovat jeden Úřad práce České republiky, jako právní nástupce všech,  přímo řízený Ministerstvem práce a sociálních věcí. Organizační struktura bude obsahovat krajské pobočky, a na úrovni obcí kontaktní místa úřadu práce. Centralizací řídícího ap

Jana Vaňhová