Bulvár hlásí: Klausův syn rozveden, nová partnerka rozdává úsměvy

27.10.2012 7:52 | Zprávy

Po necelém roce od podání žádosti je syn prezidenta republiky Václav Klaus mladší rozvedený. Po sedmnácti letech manželství si může Klaus užívat svobodu se svojí mladou přítelkní Lucií. Soudnímu řízení přihlížel deník Blesk, ačkoli výslechy obou stran byly neveřejné.

Bulvár hlásí: Klausův syn rozveden, nová partnerka rozdává úsměvy
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Po dvaceti minutách bylo sedmnáctileté manželství rozvedeno. Bez dramatu, i když Klaus hned ze síně prchl a Kamila si ponechala důvod na odvolání, popisuje deník. Všechny majetkové otázky i alimenty mají bývalí manželé vyřešeny.

Klaus mladší se práva na odvolání vzdal, už žije s novou partnerkou, sedmadvacetiletou Lucií Hřebačkovou. Z té podle svědectví Blesku čišela radost a rozdávala jen úsměvy. Dokonce prý přiznala, že se svým partnerem plánuje rodinu.

Alimentům se nevyhne

Své původní rodině bude muset Klaus platit nemalou částku. Soud mu vyměřil alimenty na tři děti ve výši celkem 37 tisíc korun měsíčně.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Proč ta změna?

Dobrý den, je pravda, že nemáte příliš dobré vztahy s Babišem a tak jste byla odklizena do senátu? Nebo proč jste změnila komoru? Vždyť jste byla jednou z nejvýraznějších poslankyň. A nemyslíte, že jako poslankyně toho můžete změnit víc?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Miliony Čechů to bolestně zasáhne. Ševčík odhalil předpis EU

10:48 Miliony Čechů to bolestně zasáhne. Ševčík odhalil předpis EU

Ekonomická rána pro miliony Čechů. Miroslav Ševčík se vyjádřil k možnému omezení prodeje plynových k…