Muž dostával SMSky, které patřily Karolíně Peake

28.11.2012 9:09 | Zprávy

Umělecká skupina Ztohoven ztrpčila život jednomu zaměstnanci ostravské firmy, když v pražském klubu DOX zveřejnila jeho telefonní číslo a oznámila, že patří vicepremiérce Karolíně Peake (LIDEM). Informuje o tom server Týden.cz. Dnes už telefonní číslo nefunguje.

Muž dostával SMSky, které patřily Karolíně Peake
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Vicepremiérka a šéfka LIDEM Karolína Peake v pořadu ČT Otázky Václava Moravce

Číslo Peake je teď na instalaci v DOX přelepené bílou páskou. „Ano, SMS nechodily Karolíně Peake a nyní už číslo nefunguje," sdělil on-line deníku TÝDEN.CZ kurátor výstavy Kartografie naděje Jaroslav Anděl.

Číslo vicepremiérky je prý volně dostupné

Umělci minulý týden zveřejnili telefonní čísla členů Poslanecké sněmovny i prezidenta Klause a tento počin označili za další krok v morální reformě české společnosti. Ve skutečnosti tak lidem umožnili politikům poslat nepřeberné množství hanlivých sms zpráv. Asi nejznámější jsou zprávy pro ministra financí Miroslava Kalouska, ve kterých lidé přáli bolestivou smrt jemu i jeho rodině. Neslavně dopadl i poslanec Viktor Paggio (LIDEM). Pisatelé nevybíravě útočili na něj i jeho matku.

Všichni politici ale vulgární zprávy nedostali. Faktický lídr VV Vít Bárta se na sociální sítí Facebook radoval, že mu přišly jen pozitivní zprávy.

Za zmínku také stojí, že číslo Karolíny Peake podle všeho není těžké sehnat. „Její mobil ale není žádným tajemstvím. Kdo chce, může ji bez problému kontaktovat," doplnil mluvčí strany LIDEM Miloš Skácel.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Kývnete na nabídku ANO?

Kdybyste šel do koalice s ANO tak byste byl přeci nejen hejtman, ale koalice by měla přeci i víc mandátů, takže je to logické. I jinde se přeci ODS spojuje s ANO. Tak proč ne? A jak vlastně hodnotíte celkově váš výsledek ve volbách? Dřív tu ODS dominovala, nemyslíte, že kdybyste nekandidovali v koal...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Chorvatska plní svou povinnost. Země Ukrajině vojensky nepomůže

22:50 Prezident Chorvatska plní svou povinnost. Země Ukrajině vojensky nepomůže

Prezident Chorvatské republiky Zoran Milanović nepovolil účast chorvatských vojenských sil na pomoci…