Zpravodajská agentura Mediafax končí

27.11.2012 17:39 | Zprávy

Zpravodajská agentura Mediafax se od ledna stane pouze internetovým zpravodajským serverem. Dodávat informace ostatním médiím již nebude - o práci tak přijde několik desítek lidí. Informuje o tom server Mediář.

Zpravodajská agentura Mediafax končí
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

„Probíhá závěrečné fáze procesu integrace agentury Mediafax do CET 21. S ohledem na naše priority v oblasti online produktů a služeb a zvýšení počtu jejich uživatelů se zaměříme na posílení a další vývoj zpravodajské platformy na Mediafax.cz. Naše aktivity v oblasti poskytování agenturního servisu ostatním médiím a korporátním klientům budou utlumeny,“ uvedlo vedení TV Nova. Té agentura patří.

Fúzi s CET 21 už koncem loňska předcházela první vlna propouštění k závěru roku 2011, která se dotkla rovněž zhruba 40 lidí. Tehdy se spojovaly týmy zpravodajství televize Novy, webu TN.cz a právě agentury Mediafax.

Agentura Mediafax odstartovala na českém trhu 11. června 2008, jako pokus Adriana Sarbu, současného prezidenta (tehdy provozního ředitele) CME, skupiny vlastnící Novu, přenést do Česka rumunskou značku fungující od roku 1991. V Česku tak vznikl tým 120 zaměstnanců, investice dosáhla 40 milionů Kč, návratnost se počítala do 5 let.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Kývnete na nabídku ANO?

Kdybyste šel do koalice s ANO tak byste byl přeci nejen hejtman, ale koalice by měla přeci i víc mandátů, takže je to logické. I jinde se přeci ODS spojuje s ANO. Tak proč ne? A jak vlastně hodnotíte celkově váš výsledek ve volbách? Dřív tu ODS dominovala, nemyslíte, že kdybyste nekandidovali v koal...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Chorvatska plní svou povinnost. Země Ukrajině vojensky nepomůže

22:50 Prezident Chorvatska plní svou povinnost. Země Ukrajině vojensky nepomůže

Prezident Chorvatské republiky Zoran Milanović nepovolil účast chorvatských vojenských sil na pomoci…