Jan Urbach: Ukrajinští novináři Západu - zastavte pomoc

17.08.2016 14:57 | Zprávy

Ukrajinští novináři vyzývají Západ, aby zastavil pomoc jejich zemi. „Bohužel všechno nasvědčuje tomu, že prezident, pokud sám přímo neinicioval, přinejmenším podpořil kroky vedoucí k falšování reforem – píší novináři vlivného portálu „Ukrajinská pravda“ členským státům Evropské unie.

Jan Urbach: Ukrajinští novináři Západu - zastavte pomoc
Foto: pixabay.com
Popisek: Socha archanděla Michaela na kyjevském Maidanu

Podle novinářů ukrajinské vedení věří své schopnosti obelhávat vlastní národ a také západní společenství. Dále uvádí, že vedení státu pouze imituje reformy a volají po skutečných změnách na Ukrajině. „Právě proto se obracíme na Západ, aby zřetelně demonstroval, že Kyje je na špatné cestě,“ čteme v textu redakce Ukrajinské pravdy. Součástí je i prosba, aby byl zastaven proces zrušení víz pro Ukrajince při cestách do Evropy. To je velmi překvapující, protože posledních několik let Ukrajinská pravda naopak požadovala pravý opak. Portál založil v roce 2000 zavražděný novinář Georgi Gongadze.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Jan Skalický byl položen dotaz

To myslíte vážně, že tu žádné povodně nejsou?

A co to tedy podle vás je? Nestydíte se? Vždyť v důsledku povodní vyhaslo několik životů, spousta lidí přišlo o střechy na hlavou a o svůj majetek. To jste tak asociální nebo jste úplně mimo? A fakt myslíte, že má kdokoliv z této tragédie radost? Možná tak vy, jelikož jste ji evidentně zneužil ke sv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Volební masakr vlády

11:34 Zbyněk Fiala: Volební masakr vlády

Hlavním výsledkem krajských voleb je praktické vyzmizíkování pirátských komiků. Selhávka Bartoš couv…