Jiří Vyvadil: Nebyl Porošenko na drogách? Aneb Putin nemá ve světě konkurenci

18.08.2015 21:29 | Zprávy

Výroky kyjevských představitelů zejména Jaceňuka či Porošenka patří ke skvostům světové politické idiocie. Jsou nezapomenutelné…

Jiří Vyvadil: Nebyl Porošenko na drogách? Aneb Putin nemá ve světě konkurenci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Když Jaceňuk, ze země, kde je za přítomnosti televizních kamer lynčován opoziční poslanec prohlašuje, že ukrajinská demokracie je velmi nakažlivá, tak normální smrtelník musel dostat záchvat smíchu. Dokonalé byly také jeho hlášky, že Porošenko bude do 10 let předsedou EU, tedy to čím je dnes Tusk. Pominu-li fakt, že nevím, zda v té době bude EU ještě existovat, tak si žádný svéprávný člověk nedovede ani představit, že tato zhroucená země by byla do EU přijata. To by EU zkolabovala. Skvostný byl rovněž zákon zakazující propagaci nacismu spojený zároveň se zdůrazněním právního statusu banderovců jinak to ukrajinských fašistů.To nemělo chybu.

Nádherné byly nyní myšlenky Petra Porošenka, že Vladimír Putin měl požádat ukrajinskou vládu o souhlas s návštěvou Krymu. On to už nikdo ani nahlas neřekne, ale většina i západních politiků si prostě musela myslet, že se Porošenko prostě zbláznil.

Ať tak či onak, reakce Putina byla dokonalá

Na dotaz, zda chce na tato slova reagovat, řekl:

„Ne, já nic nekomentuji v této souvislosti, protože o budoucnosti Krymu rozhodli lidé, kteří žijí na tomto území. Oni odhlasovali spojení s Ruskem. To je všechno. Tečka", řekl Putin novinářům.

Přítel Depardieu prohlásil, že mnozí lidé ve světě bych chtěli Putina za prezidenta ve své zemi.

Nepřežil bych Schwarzenberga nebo slovenského Kisku. To by bylo na špagát.

Ale kdyby to bylo jen trochu možné: Pro mne Putin mým prezidentem je.

Ve světě jako státník absolutně nemá konkurenci.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Jak mě navštívil hacker

12:16 Zdeněk Jemelík: Jak mě navštívil hacker

Každého autora potěší, když někdo jeho článek pochválí. Mé články ale často čtenáře štvou.